Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και ώρα 16:30΄συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης : 

Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο 
1ο 2η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ.έτους 2018 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος
2ο Έγκριση μελέτης και διενέργειας της προμήθειας πετρελαιοειδών (καυσίμων κίνησης / θέρμανσης – λιπαντικών) με την διαδικασία ανάδειξης προμηθευτών – χορηγητών από τον Δήμο Αλμωπίας για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών του προσώπων (ΚΕΚΠΑ, ΔΗΚΕΑ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΙΑΣ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ( ΔΙΑΣΤΗΜΑ 12 ΜΗΝΩΝ)
3ο Τροποποίηση / Προσθήκη της αρίθ. 24/2017 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας βάση των οδηγιών του Πράσινου Ταμείου περί “Παράτασης σύμβασης σύστασης ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο υλοποίησης του χρηματοδοτικού προγράμματος “ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ” “ΑΣΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΣΒΑΚ)” (Αρ. Απόφασης 127.4.4/2017).
4ο «Έγκριση σύναψης σύμβασης για την υπηρεσία με τίτλο: Καθαρισμός-αποψίλωση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Αλμωπίας προς πρόληψη πυρκαγιών»
5ο Έγκριση Ισολογισμών της ΔΗΚΕΑ διαχειριστικής χρήσης 2014, 2015, 2016
6ο Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2018
7ο Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας με την επωνυμία “Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων” που έχει έδρα στα Λουτρά Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας, με αρ. ΜΑΕ 69112/57/β09/16
8ο Έγκριση μετακίνησης και ψήφιση πίστωσης για την μετάβαση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Χατζηγιαννίδη Γεωργίου στην Αθήνα (3-4/1/2018)
9ο Έγκριση μετακίνησης και ψήφιση πίστωσης για την μετάβαση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Χρήστου στην Αθήνα (16-18/12/2017) 














Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.