Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή νερού στην πόλη της Αριδαίας


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι σήμερα 15-01-2018 , θα γίνει έκτακτη διακοπή νερού λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης , από εργασίες του νέου αποχετευτικού δικτύου, από τις

13:15 έως τις 15:30.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Καλά άρχισε και αυτή η εβδομάδα, πρωτη μέρα πρώτη διακοπή.
    Να δούμε θα πιάσουν το ρεκόρ 5/5 η 100% επιτυχία στισ διακοπές νερού, της περασμένης εβδομάδας?
    Επίσης πείτε σε αυτους του κηφήνες που νομίζουν οτι συμμετέχουν στο πειραμα του cern η οτι βρήκαν εξωγήινη ζωή,με τα να κάνουν αυτό που ονομάζουν < αποχετευτικό > ,να σταματήσουν να βαυκαλιζονται δίνοντας συγχαρητήρια μεταξύ τους για το έργο τούς, όπως και οτι οποίος περνάει από εδώ συγχαίρει δήμαρχο και πιστούς ακόλουθους για το σημαντικο αυτό έργο ( βλ Μητσοτάκης).
    Α και τελευταίο, αυτός ο μπούφος ο εργολάβος δεν καταλαβαίνει οτι με την ποταμίσια άμμο που παίρνει τζάμπα μονο πρόχειρο δουλειά γίνεται και βρωμιά παντού?
    Έλεος αφού δεν έσκαβαν όταν έπρεπε ας περιορίσουν την μ@λ@κια τούς, και ας βάλει το χερακι στην τσέπη και να ρίξει χοντρό χαλίκι ( 3 Α ).
    Έτσι ουτε βρωμιά, ουτε σκόνη, ούτε λάσπες ουτε τρύπες θα ανοίγουν αφού το 3Α είναι ποιο χοντρό και βαρύ για να γίνουν όλα αυτά ,που γίνονται σήμερα.
    Αλλά το τζάμπα είναι καλύτερο, και η ταλαιπωρία και η αγανάκτηση των πολιτών δεν λαμβάνεται ποτέ υπ όψιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΥ ΝΕΡΟΥ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΥΓΡΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.