Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατάσχεσαν αστυνομικοί της Έδεσσας στη Θεσσαλονίκη (φωτο)


Συνελήφθη σήμερα (27 Ιανουαρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 38χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών αρχικά προσπάθησε να διαφύγει και στη συνέχεια αντιστάθηκε κατά των αστυνομικών που επιχείρησαν τη σύλληψη του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 155 γραμμαρίων.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.