Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανανέωση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών Δήμου Αλμωπίας

Σε εφαρμογή του ν. 4497/2017 (ΦΕΚ 171/13-11-2017 τεύχος Α΄), ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όλους τους κατόχους επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών που υπάγονται στην αρμοδιότητα του, να προσέλθουν στο Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου έως τις 15/02/2018, για την ανανέωση των αδειών τους.

Για την ανανέωση υποβάλλεται στο Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου, αίτηση με συνημμένα όλα τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Α) Υπεύθυνη δήλωση (προσκομίζεται από την υπηρεσία) ότι «α) δεν ασκώ άλλη επαγγελματική δραστηριότητα ή ότι, σε περίπτωση που ασκώ το εισόδημα που αποκτώ δεν υπερβαίνει το όριο του άρθρου 21 του ν. 4497/2017, ήτοι δεν υπερβαίνει από την χονδρική πώληση των πωλούμενων προϊόντων που αναγράφονται στην άδεια μου το 15% του ετήσιου τζίρου μου, ούτε από οποιαδήποτε άλλη πηγή το 40% του ποσού του κατωφλίου της φτώχειας, μετά τις κοινωνικές μεταβιβάσεις που αφορά μονοπρόσωπα νοικοκυριά, όπως αυτό δημοσιεύεται από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. Τεκμαρτά εισοδήματα ή εισοδήματα από μισθώματα και αντιμισθίες από θέσεις αιρετών δεν λαμβάνονται υπόψη για την υπέρβαση του ανώτερου ορίου β) ο/η σύζυγος και τα προστατευόμενα τέκνα μου δεν κατέχουν άδεια επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου οποιασδήποτε κατηγορίας, πλην των βεβαιώσεων δραστηριοποίησης της παραγράφου 3 του άρθρου 38 του ν. 4497/2017,γ) δεν λαμβάνω σύνταξη γήρατος ή αναπηρίας από οποιονδήποτε φορέα, δ) δεν έχω οικονομικές εκκρεμότητες αναφορικά με την καταβολή του ημερήσιου τέλους.

Β) Βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας της αρμόδιας Δ.Ο.Υ

Γ) Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας του ασφαλιστικού φορέα

Δ) Ε1, Ε3 και εκκαθαριστικά σημειώματα φορολογικών δηλώσεων των τελευταίων τριών (3) ετών

Ε) Βεβαίωση άσκησης δραστηριοτήτων από το σύστημα TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων

ΣΤ) Βεβαίωση λειτουργίας ταμειακής μηχανής από το TAXIS

Ζ) Πιστοποιητικό υγείας σύμφωνα με την αριθμό Υ1γ/Γ.Π/οικ35797/2012 (Β 1199) Υπουργική Απόφαση (όσοι πωλητές ασχολούνται με την πώληση τροφίμων)

Η) Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών (κωδικοί GR, όσοι ασχολούνται με την πώληση οπωροκηπευτικών)

Θ) Υπεύθυνη δήλωση καταβολής παραβόλου όπως θα καθοριστεί με σχετική υπουργική απόφαση

Ι) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ/νση : Λ. Μ. Αλεξάνδρου 12 Ταχ. Κώδ. :58400 Εξαπλάτανος Πληροφορίες: Ελπασίδου Γεωργία Τηλέφωνο : 2384350325 FAX : 2384041000 Εξαπλάτανος 25 / 1 /2018 Αρ. Πρωτ.: 2093

Κ) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

Λ) Φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος που χρησιμοποιεί

Μ) Την επαγγελματική άδεια πωλητή λαϊκών αγορών

Οι αρμόδιες υπηρεσίες, αφού εξετάσουν τα δικαιολογητικά, θεωρούν την άδεια ή απορρίπτουν το αίτημα θεώρησης. Ο ενδιαφερόμενος δικαιούνται να υποβάλλει νέο αίτημα θεώρησης εντός προθεσμίας ενός έτους από την κοινοποίηση της απόρριψης της προηγούμενης αίτησής του και, εάν τα δικαιολογητικά κριθούν πλήρη, η άδεια θεωρείται και ανακτάται το δικαίωμα δραστηριοποίησης. Σε περίπτωση μη υποβολής νέου αιτήματος εντός της ανωτέρω προθεσμίας, η άδεια ανακαλείται οριστικά και αυτοδικαίως.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται αιτήσεις από το Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου (κα Ελπασίδου Γεωργία τηλ. Επικοινωνίας 2384350325 Λ. Μ. Αλεξάνδρου 12, Εξαπλάτανος).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ε.Δ.
ΓΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…