Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον αέρα η πληρωμή των τευτλοπαραγωγών, πλήρης διάψευση της κυβέρνησης για εξόφλησή τους


Την άμεση πληρωμή των τευτλοπαραγωγών για την παραγωγή του 2017, οι οποίοι μένουν ακόμη μετέωροι παρά τις σχετικές δεσμεύσεις τόσο του Αν. Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση όσο και της Διοίκησης της ΕΒΖ, ζητά η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή από τους αρμόδιους Υπουργούς με σχετική Ερώτησή της.

Η Σερραία βουλευτής στηλιτεύει την πρωτοφανή προσπάθεια του κ. Χαρίτση να μεταθέσει τις ευθύνες για το «ναυάγιο» της πληρωμής στην Τράπεζα Πειραιώς, όταν ήταν η ίδια , η νεοδιορισθείσα από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Διοίκηση της ΕΒΖ, που μοίραζε «ελαφρά τη καρδία» υποσχέσεις στους τευτλοπαραγωγούς για εξόφλησή τους μέχρι τα Χριστούγεννα. Υποσχέσεις, που έμειναν χωρίς αντίκρισμα και οδηγούν από τα δήθεν « γλυκά Χριστούγεννα» του Δ/ντος Συμβούλου κ. Καραχάλιου σε «Πικρή Πρωτοχρονιά».

Δυστυχώς, όπως δηλώνει η κ. Αραμπατζή, οι τευτλοπαραγωγοί μένουν «ξεκρέμαστοι» από την κυβερνητική προχειρότητα την ίδια ώρα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν την αύξηση του κόστους παραγωγής και τις διαρκώς διογκούμενες φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.

Και το χειρότερο ,όπως τονίζει, είναι ότι αυτές οι Κυβερνητικές παλινωδίες αποθαρρύνουν συνολικά τους παραγωγούς μιας δυνητικής δυναμικής καλλιέργειας στη χώρα.

Ακυρώνουν έτσι την αναπτυξιακή της προοπτική και υπονομεύουν την πολιτική επιλογή της προηγούμενης διακυβέρνησης της ΝΔ, να εντάξει και την τευτλοκαλλιέργεια στις συνδεδεμένες ενισχύσεις της νέας ΚΑΠ.

Μια απόφαση, που στόχο είχε να δώσει οικονομική ανάσα αλλά και κίνητρο για την παραμονή στην τευτλοκαλλιέργεια σε χιλιάδες παραγωγούς της χώρας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Φ.Π.Α ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΗΧΑΝΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ 10000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σηφάκης υποχρεούται να κάνει δήλωση _τοποθετηση για το συγκεκριμένο θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Η ΝΤΟΡΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ.......
      ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ............. ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ......

      Διαγραφή
  3. Θα ερθει το τρενο με οδηγο Σηφάκη συνοδηγο ντορκα μην κΑνετε παραπονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.