Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κείμενο ενός απλού Έλληνα Μακεδόνα: Η Θυσία των Μακεδονομάχων ας μας οδηγεί


Αγαπητοί συμπατριώτες, Έλληνες Μακεδόνες, έχουμε όλοι ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, στους Μακεδονομάχους: Παύλο Μελά, Γκόνο Γιώτα, Τέλο Άγρα, Αντώνη Μίγγα, Καπετάν Κώττα, Γερμανό Καραβαγγέλη και όλους τους αλλους επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές της Μακεδονίας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ κι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να δώσουμε ένα βροντερό ΠΑΡΟΝ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της 21-01-2018, στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ της Θεσσαλονίκης και να στείλουμε ένα ηχηρό κι αποφασιστικό «ΟΧΙ», προς τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και προς τους «συμμάχους» και τους Διεθνείς Οργανισμούς, ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και το όνομα της είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

Αγαπητοί συμπατριώτες, ας θυμηθούμε όλοι μας, τούτες τις κρίσιμες για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ώρες, τα λόγια του ήρωα Παύλου Μελά.
«Δεν υπήκουσα εις καμιάν ιδέαν, παρά μόνον να φανώ χρήσιμος εις τον πλησίον μου και τον τόπο μου. Αυτή είναι η μόνη φιλοδοξία και όπως κάθε καλός στρατιώτης να υπηρετήσω την πατρίδα και δι΄αυτήν να αποθάνω.
Καμία δυσκολία δε θα με σταματήσει».
Είναι ιερό χρέος μας, να φανούμε αντάξιοι απόγονοι των ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα και να αντισταθούμε με την παρουσία μας στο ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τη μαζική συμμετοχή μας στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
Φίλοι συμπατριώτες, ας θυμηθούμε τα συγκηνιτικά λόγια του πατριώτη Ιωνα Δραγούμη , διπλωμάτη του Ελληνικού Κράτους στην Οθωμανική αυτοκρατορία για το θάνατο και τη θυσία του Παύλου Μελά και τη μεγάλη προσφορά του, στο Μακεδονικό Αγώνα και την απελεύθερωση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας..
«O θάνατος του είναι ζωή στους κουρασμένους
από τη μετριότητα του κόσμου.
Ο Θάνατος του ανασταίνει τους κοιμισμένους,
ταράζει τούς μαργωμένους, δυναμώνει τους αδύνατους,
δροσίζει τους διψασμένους,
ο θάνατος του Νέου, ο θάνατος του Ωραίου ο θάνατος του Αντρείου.......
Ψυχή, ψυχή ωραία, γλυκιά πενταπάρθενη που ερωτεύτηκες το θάνατο δίδαξε μας,»
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/01/2018, 2μμ στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
Με εκτίμηση ένας απλός Μακεδόνας Έλληνας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.