Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους στην Πέλλα (φωτο)


Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούν από το βράδυ της Τετάρτης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Πέλλα. Πιο συγκεκριμένα, διακοπή ηλεκτροδότησης έχει σημειωθεί σήμερα τις πρωινές ώρες στην Δ.Ε. Εξαπλατάνου (Ανατολική Αλμωπία), λόγω βλάβης στο δίκτυο και με απόφαση του Δημάρχου αναστάλθηκε η λειτουργία των σχολικών μονάδων της Δ.Ε. Εξαπλατάνου που δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα.  
Αποτέλεσμα των ισχυρών ανέμων επίσης ήταν και οι πτώσεις δέντρων και η μεταφορά κλαδιών στο οδικό δίκτυο δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Η Αστυνομία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη συνδρομή συνεργείων του Δήμου χρειάστηκε να επέμβουν στην περιοχή του Λουδία, στον Άγιο Λουκά στην Κρύα Βρύση και στην Νέα Εθνική Οδό Μελισσίου – Μαυροβουνίου. Πολλές τζαμαρίες σε καταστήματα και οικίες έσπασαν και διάφορα αντικείμενα παρέσυρε στο πέρασμά του ο "στρατηγός" άνεμος όπως γλάστρες σε ανθοπωλεία κ.α. 
Από το βράδυ προβλέπεται ύφεση του φαινομένου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.