Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το αεροπλάνο που επέβαινε ο Μητσοτάκης - Οδικώς στη Β. Ελλάδα


Προβλήματα παρουσιάζονται από το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που «σκέπασε» περιοχές της Θεσσαλονίκης. Πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πιερία καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, να επιστρέψει στο "Ελ. Βενιζέλος" και θα μεταβεί οδικώς στην Κατερίνη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στο Νομό Πιερίας, το Αιγίνιο, τον Κολινδρό, την Κατερίνη, την Βροντού, την Καρίτσα, το Λιτόχωρο - Δίον και τη Λεπτοκαρυά.

Αύριο, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Νομό Πέλλας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, την Αριδαία, την Σωσάνδρα, τους Πρόμαχους, τα Λουτρά Πόζαρ, το Μαυροβούνι, την Σκύδρα και την Κρύα Βρύση.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ουτε το αεροδρομιο δεν τον θελει που θα φηφισει συνθετη ονομασια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.