Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Κεραυνού Άσπρου


IMG-fb939885d118d514b7f5ed0abb6c85e2-V (Copy)Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» την Κυριακή 14/1/2018, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών , επί του Κεραυνού Άσπρου , με σκορ 68-37.

Ένα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο που χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη σε άμυνα αλλά και επίθεση και από τις δύο ομάδες. Ο Κεραυνός μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και με μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα κατάφερε να κλείσει το σκορ στο 09-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι παίζοντας σκληρή άμυνα κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με σκορ 26-24. Στο 3ο δεκάλεπτο ο Μέγας με καλή αμυντική λειτουργία και σωστές επιθετικές επιλογές κατάφερε να πάρει μία διαφορά της τάξης των 16 πόντων με σκορ 47-31. Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Μέγας συνέχισε να διευρύνει το σκορ παίζοντας συνεχώς καλύτερο μπάσκετ καταφέρνοντας έτσι να πάρει το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 68-37.

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, τόνισε :

Χαριτίδης Χ. : «Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη και την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο. Είχαμε σαφέστατο πλεονέκτημα το οποίο δεν εκμεταλλευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Πολλά χαμένα lay up, κακή αμυντική λειτουργία και λάθος επιλογές ήταν τα τρία πράγματα που κάναμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο καταφέραμε να ανακάμψουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Πιέσαμε σωστά σε όλο το γήπεδο και καταφέραμε να κερδίσουμε έτσι πολλές επιθέσεις. Τα πράγματα έγιναν πιο απλά όταν ξεκινήσαμε να βάζουμε τα θεωρητικά εύκολα καλάθια και έτσι απλουστεύσαμε τα πράγματα. Συγχαρητήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα για την συμπεριφορά και το πάθος που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι.».

Τα δεκάλεπτα: 09–19, 17–05, 21–07, 21–06.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:

(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Μήλιος Α., Στεργιόπουλος Π., Αρπουδής Α. , Παρτσαλάκης Σ. , Πέτσος Θ. , Τσιτερίδης Τ., Χαλόφτης Γ., Γαλέτας Λ. , Αναστασιάδης Γ. , Χατζής Δ., Μπάτσιος Ν. , Παπαδόπουλος Γ.

ΑΣ Κεραυνός Άσπρου: (Προπονητής :Φίλανδρος): Μίγκος Δ., Πολίτης Γ., Γκάνας Σ., Μόκρης Ν., Ιωσηφίδης Κ., Κασλής Θ., Γκάνας Η., Τόπκας Λ., Πέτρου Γ., Καρανάκης Β.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.