Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Ανάπτυξη στην Πέλλα και στην Αλμωπία δεν γίνεται με facebook , φωτο, συνεχή ψέματα και fake news


Δεν καλύπτεται η ανικανότητα εκτέλεσης από τον Δήμο Αλμωπίας των 6 εγκεκριμένων (πριν ένα χρόνο) αθλητικών έργων με facebook και φωτογραφίες που προσπαθούν να καπηλευτούν το έργο άλλων.

Η μελέτη του χλοοτάπητα του γηπέδου του Αλμωπού έχει ήδη από μήνες συζητηθεί με πρωτοβουλία του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με τον Υπουργό Αθλητισμού και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και έχει υποβληθεί ( με παρότρυνση του βουλευτή και με δικές του ενέργειες) πριν ένα μήνα.

Η Διοίκηση του Αλμωπού και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μπορούν να επιβεβαιώσουν όλη την διαδικασία. Η υποβολή από τον Δήμο ήταν μια επιβεβλημένη τυπική διαδικασία.

Πριν ενάμισυ χρόνο σε επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού στην Πέλλα ( με πρωτοβουλία του Γιάννη Σηφάκη) εγκρίθηκε η κατασκευή 6 αθλητικών έργων – παρεμβάσεων σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις στον Δήμο Αλμωπίας.

Παρά το γεγονός ότι έχουν εγκριθεί και υπάρχουν τα κονδύλια πάνω από ένα χρόνο κανένα έργο δεν ξεκίνησε να κατασκευάζεται ακόμη. Την ίδια ώρα όλοι οι άλλοι Δήμοι που χρηματοδοτήθηκαν μετά από τον Δήμο Αλμωπίας ( Σκύδρα, Έδεσσα) τέλειωσαν την κατασκευή των έργων και επαναχρηματοδοτήθηκαν.

Ο βουλευτής έχει συζητήσει εδώ και μισό χρόνο την υποβολή της μελέτης για τον χλοοτάπητα του γηπέδου με την διοίκηση του Αλμωπού και εξασφάλισε πρότυπη μελέτη για να υποβληθεί το έργο ενημερώνοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ότι το έργο πρέπει να υποβληθεί από τον Δήμο.

Η μελέτη έχει υποβληθεί πριν ένα μήνα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ήδη έχει υποστηριχθεί από τον βουλευτή.

Η συνέχιση στημένων επικοινωνιακών φιεστών θιασωτών της επικοινωνίας , με δουλειά άλλων, μόνο χλευασμό μπορεί να προκαλέσει.

Να γιατί η Αλμωπία έμεινε πίσω. Οι ίδιοι άνθρωποι που 16 χρόνια τώρα την έχουν στο περιθώριο ( όπως και όλη την Πέλλα) να προσπαθούν να φανούν με ξένα κόλυβα μήπως κάποιος ξεχάσει.

Η λογική τους: facebook και φωτο, φωτο φωτο ίσως κάτι μείνει…

Οι μικροπολιτικαντισμοί που φωτογραφίζουν το παρελθόν της κρίσης δεν μπορούν πλέον να πείσουν ούτε τους εμπνευστές τους.

Χρειάζεται αναπτυξιακό σχέδιο, στόχοι, ιεραρχήσεις, συστηματική και επίμονη δουλειά, αποτελεσματικότητα για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη.

Η Αλμωπία θα αναπτυχθεί ξεπερνώντας όλες τις παλιές περπατησιές.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Αντε ρε σηφακη απο το μεσημερι η τζακρη το εχει βγαλει το δελτιο τυπου για το χλοοταπητα και εσυ τωρα το εστειλες ελεος λιγη ταχυτητα στο επιτελειο σου δν βλαπτει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα.
    Ειλικρινά με την συμπεριφορά τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να βλάπτουν το Νομό μας και σε δεύτερο βαθμό να ζημιώνουν το -όποιο- κυβερνητικό έργο και το κόμμα στο οποίο ανήκουν.
    Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, αυτός που επιτίθεται συνεχώς την "συνάδελφό" του είναι ο Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος και δίκιο να έχει, με αυτή την τακτική το χάνει.
    Δεν είναι δυνατόν να μιλάς φίλε Γιάννη για "μικροπολιτικαντισμούς που φωτογραφίζουν το παρελθόν της κρίσης" απευθυνόμενος στην συνάδελφό σου βουλευτή του ίδιου κόμματος με το οποίο για πρώτη φορά εκλέχθηκες κι εσύ.
    Δεν είναι κομψό, δεν είναι πολιτικά ορθό και στην τελική καθόλου ευγενικό, να ασκείς κριτική με τέτοιο ύφος και χαρακτηρισμούς σε "συντρόφισσά" σου που δεν ασκεί ούτε η πιο σκληρή αντιπολίτευση. Τα στελέχη της ΝΔ από την Πέλλα είναι πολύ πιο κόσμια στην κριτική τους.
    Νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στο θλιβερό αυτό φαινόμενο και αυτό πρέπει να επιτευχθεί μόνο με την παρέμβαση του Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, του -αξιοπρεπέστατου πλην όμως ιδιαίτερα χαμηλών τόνων- Πέτρου Γάγκλιου που δεν επιτρέπεται να παρακολουθεί από απόσταση αυτή την άθλια "κοκκορομαχία" μεταξύ των δύο βουλευτών του κόμματος στην Πέλλα. Και αυτό πρέπει να γίνει.... χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Θέλω να εκφράσω μια απορία, το κόμμα η ο ίδιος Ο Τσίπρας να γνωρίζουν το τι συμβαίνει με τους βουλευτές της Πέλλας.
      Πέρα απ όλα οι δύο θα πρέπει να συμβιβαστούν ότι ανήκουν στο ίδιο κόμμα εκτός αν ο καθένα έχει διαφορετικές βλέψεις όπως δημαρχεία Π.Χ.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ,ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 2015 ΘΑ ΉΜΑΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουτ τουτ τουτ το τρενο έρχεται αριδαια βλέπω καλΑ οδηγος ο Σηφάκης χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θοδωρα κουλαρε, σε πηραν χαμπαρι Υπουργοι και Κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σηφάκη έλεος πια. Η ψύχωση που έχεις με τη Τζάκρη από τότε που εκλέχθηκες σου έχει ξεφύγει τόσο πολύ που κάνεις ολοφάνερα κακό και στο κόμμα και στην κυβέρνηση. Λίγη σύνεση δεν βλάπτει. Δεν είσαι κάποιο τυχαίο στέλεχος, βουλευτής είσαι. Μη δίνεις αφορμές για ειρωνικά σχόλια από άλλες παρατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφακη πάντα δεύτερος ερχεσε! Σε έχει φάει λάχανο η τζαγκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.