Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Kωστής Χατζηδάκης τομεάρχης της ΝΔ σε Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναθέτει στους τομεάρχες την πλήρη χαρτογράφηση των προβλημάτων της Περιφέρειας. Με ανακοίνωση του το κόμμα της αξ. αντιπολίτευσης αναφέρει πως «κεντρικός στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις περιφερειακές και δημοτικές» και προσθέτει πως «εστιάζουμε στην εξειδίκευση του προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας με βάση τα τοπικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει κάθε περιοχή καθώς και στον εντοπισμό στελεχών από κάθε περιφέρεια. Λαμβάνοντας υπόψιν τον υπάρχοντα προγραμματισμό και το έργο κάθε Περιφέρειας, καταγράφουμε τα προβλήματα που προκάλεσε σε κάθε περιοχή η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαβουλευόμαστε με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, αξιολογούμε τις προτάσεις που διατυπώνονται σε τοπικά και περιφερειακό επίπεδο με σκοπό την προσαρμογή του προγράμματος ανάλογα με τις  ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε νομού». 

Η ανακοίνωση καταλήγει με αναφορά στην στελεχιακή ανανέωση: 

«Όσον αφορά την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, στόχος είναι να εντοπίσουμε στελέχη σε πρωτεύουσες νομών, δήμους, επιμελητήρια, επιστημονικούς φορείς και ειδικές κοινωνικές οργανώσεις, που επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στο έργο της ΝΔ. Τελικός στόχος είναι να κάνουμε πράξη τη δέσμευση Προέδρου της ΝΔ για άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και δημιουργία μιας παράταξης η οποία θα είναι ενωμένη και ανανεωμένη από άκρη σε άκρη της Ελλάδας».

Αναλυτικά η κατανομή Τομεαρχών στις Περιφέρειες:
Ανατολική Μακεδονία και Θράκη : Δένδιας Νίκος (νομοί Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου), Γεωργαντάς Γιώργος (Δράμας, Καβάλας)

Αττική: 

Βρούτσης Ιωάννης (Δήμοι υπολοίπου Αττικής), 

Καραμανλής Κώστας (Δήμοι Αγ.Παρασκευής,  Αγ.Δημητρίου, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Βύρωνος, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς-Εκάλης-Ν.Ερυθραίας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ν.Σμύρνης, Π.Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Πεντέλης-Ν.Πεντέλης-Μελισσίων, Φιλοθέης-Ψυχικού-Ν.Ψυχικού, Χαλανδρίου)

Πλακιωτάκης Ιωάννης (A’ & B’ Πειραιώς),

Σταϊκούρας Χρήστος (Α’ Αθήνας & Δήμοι Αγ.Βαρβάρας, Αγ.Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Γαλατσίου, Ιλίου, Μοσχάτου-Ταύρου, Ν.Ιωνίας, Περιστερίου, Πετρουπόλεως, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Χαϊδαρίου)

Βόρειο Αιγαίο: Κόνσολας Εμμανουήλ

Δυτική Ελλάδα: Κικίλιας Βασίλης

Δυτική Μακεδονία: Αραμπατζή Φωτεινή (νομοί Γρεβενών, Κοζάνης), Σκρέκας Κώστας (Καστοριάς, Φλώρινας)

Ήπειρος : Κεραμέως Νίκη (νομοί Πρέβεζας, Άρτας), Παναγιωτόπουλος Νίκος (Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας)

Θεσσαλία : Γεωργιάδης  Σπυρίδων - Άδωνις 

Ιόνια Νησιά : Οικονόμου Βασίλης

Κεντρική Μακεδονία :

Κεφαλογιάννη Όλγα (Α΄& Β΄Θεσ/κης),

Χατζηδάκης Κωστής (νομοί Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας,   Σερρών, Χαλκιδικής)

Κρήτη: Μπακογιάννη Ντόρα

Νότιο Αιγαίο: Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης

Πελοπόννησος :Βορίδης Μάκης (νομοί Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας)

Κουμουτσάκος Γεώργιος (Μεσσηνίας, Λακωνίας)

Στερεά Ελλάδα: Ασημακοπούλου Άννα - Μισέλ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η εξειδικευση του προγραμματικου λογου ειναι η συνθετη ονομασια με γεωγραφικο προσδιορισμο; Ερε, γλεντια στις εκλογες!!! Η Μακεδονια θα γινει το Βατερλω οδων την προδοσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ.

      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.