Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαρία Σαμαρινού, το πανέμορφο κορίτσι από την Έδεσσα στο Survivor 2



Σε λίγες ημέρες έρχεται στους δέκτες μας ανανεωμένο και με νέες προκλήσεις το Survivor 2 και φυσικά όλοι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί ή πει το ναι, είναι πανέτοιμοι για να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Ανάμεσά τους και η Μαρία Σαμαρινού, ένα πανέμορφο κορίτσι από την Έδεσσα η οποία κάνει πολύ συχνά τη χώρα μας περήφανη με τις αθλητικές της επιδόσεις. Η Μαρία είναι σκιέρ και έχει κατακτήσει πολλούς στόχους της σε σημαντικούς αγώνες, ακόμα και παγκόσμιους μιας και όχι μόνο είναι καλή αθλήτρια αλλά και υπολογίσιμη μονάδα για τους ανταγωνιστές της στο άθλημα που υπηρετεί με αφοσίωση. Η Μαρία κάνει συχνά ταξίδια στην Αυστρία προκειμένου να προπονείται ενώ είναι μόλις 21 ετών και έχει πάρα πολλά όνειρα για το μέλλον. Όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, για τη μεγάλη της αγάπη, το σκι, έχει θυσιάσει πολλά, όπως γιορτές, πάρτι, εξόδους, να χαρεί τέλος πάντων την ηλικία της, όμως δεν βαρυγκωμά γι’ αυτό γιατί της αρέσει πολύ το άθλημά της.
Πηγή: gossip-tv.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.