Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Παραλαβή εκχιονιστικού πολυμηχανήματος από τον TAP (φωτο)


Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, σε μία λιτή τελετή στο Δημαρχείο Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η παράδοση και παραλαβή του εκχιονιστικού μηχανήματος που δώρισε στο Δήμο Έδεσσας ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG), στο πλαίσιο του διαπεριφερειακού προγράμματος ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ | Δωρεά Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας που το έργο υλοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκχιονιστικό πολυμηχάνημα που έχει δυνατότητες εκχιονισμού, ρίψης αλατιού, κοπής κλαδιών, αλλά και χλοοκοπτικού που θα συμβάλλει στο έργο των δημοτικών αρχών. Το όχημα, μαζί με το σύνολο των παρελκόμενων για τις παραπάνω λειτουργίες του, παρουσιάστηκε στο τεχνικό προσωπικό και τους πολίτες του Δήμου Έδεσσας, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

Κατά την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του ΤΑΡ στην περιοχή φάνηκε ότι υπήρχε πνεύμα συνεργασίας, ενώ με τις διάφορες δράσεις εταιρικής ευθύνης και στήριξης των τοπικών κοινωνιών, η διοίκηση του αγωγού δείχνει ότι θα είναι ένας αγωγός φιλίας και συνεργασίας.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΤΑΡ κ. Χρήστος Μπέρσος, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τις δημοτικές αρχές της Έδεσσας για την άρτια συνεργασία τους, ενώ δήλωσε ευτυχής για την ταχεία υλοποίηση του προγράμματος Δωρεάς Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας που εξυπηρετεί ουσιαστικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών της Βόρειας Ελλάδας.

Το πρόγραμμα ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ υλοποιείται στο πλαίσιο των εθελοντικών Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ. Η πρωτοβουλία ξεπερνά τα 10 εκατ. συνολικά, είναι δηλαδή από τις μεγαλύτερες που πραγματοποιεί ο αγωγός στις τοπικές κοινότητες από τις οποίες διέρχεται. Αφορά στη δωρεά 90 περίπου οχημάτων κοινής ωφέλειας (ασθενοφόρα, απορριματοφόρα και οχήματα καθαρισμού δρόμων, δασικά, εκχιονιστικά, και οχήματα πολιτικής προστασίας), εστιάζοντας στην προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, και στην περιβαλλοντική διαχείριση.
tapek
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!!!ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΟΧΗΜΑ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ TAP ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΔΑΦΟΣ -ΩΣ ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ-ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ (ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!)...ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΖΕΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ

      Διαγραφή
  2. γράφει ο καθένας την άποψη του και αυτό είναι το σωστό σε μια Δημοκρατία .αλλά φίλε μου εσύ που μιλάς για τσαμπατζήδες του ΤΑΡ ξέρεις πόσα εκατομμύρια έχουν ρίξει στον κάμπο της Σκύδρας ,καλά που έγινε και αυτό γιατί θα έπεφτε πολύ πείνα .πρώτα ρωτήστε ,μάθετε και μετά μιλάτε και πέστε την αποψη σας .φαίνεται επειδή δεν πήρες εσύ τίποτα γιαυτό βγάζεις μια κακία και ζήλια. ειναι αυτό που έλεγε ο χριστοδουλος ο συγχωρεμένος να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ??? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ Ο "ΚΑΚΙΑΡΗΣ"...ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ "ΕΦΑΓΑ"??? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,,, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ...ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Πλούτισε όλη η Σκύδρα, σώπα ρε μεγάλε, για αυτό παίζουν τα όργανα

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΕΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
      ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.
      ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ.

      ΓΝΩΡΙΖΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΑΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΄΄ΤΕΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ΄΄ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ;
      ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ, ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΙΔΕΟΣ.
      ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
      ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ Η΄ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΛΑΔΙ.
      ΞΥΠΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.