Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία η 1η Συνάντηση 16 Συλλόγων του Δήμου Σκύδρας


Μετά την  επιτυχία που είχε η εκδήλωση ''Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ'' όπου για πρώτη φορά 16 σύλλογοι του Δ. Σκύδρας συνδιοργανώνουν τη 1η τους Συνάντηση  ξεπερνώντας τις όποιες ''πολιτιστικές τους διαφορές''  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στο κοσμικό κέντρο Pella- Palace” τα Δ.Σ. των 16 αυτών Συλλόγων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά για την τιμητική τους παρουσία, τους : κα Τσαντάκη . Αντιπεριφερειάρχη  ,την κα Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου,τους  κους Αντιδημάρχους:  κον Μέγα Μ. κον. Κρητίδη Θ. κον .Ανδρεάδη Ι. κα. Παπαδοπούλου Μ. & τους πρόεδρους ΕΦΑΚΠΠ κον. Σουρουτζίδη  Σ. και  Δ.Ε.Υ.Α.Σ. κον Χατζηιωαννίδη Ν.
Ευχαριστούμε τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Δόντσιο Γ. για την παρουσία του.

Επιπλέον ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε που συνετέλεσαν στην πρωθύστερη δημοσιοποίηση της εκδήλωσής μας συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην πληρέστερη διοργάνωσή της.

Ευχαριστούμε, ακόμη, την  Ορχήστρα του Γ. Σταφυλά τις λύρες Φαντίδη Κ. Τσεμπερλίδη Σ. οι οποίοι απέδωσαν άριστα τις αξίες της μουσικής μας παράδοσης. Ευχαριστούμε επίσης και την διοίκηση του κοσμικού κέντρου για την άρτια εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων.

Θα θέλαμε επιπροσθέτως να ευχαριστήσουμε τους χοροδιδασκάλους που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εκμάθηση των δημοτικών παραδοσιακών χορών .

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα εμπορικά καταστήματα όπου απλόχερα συνέβαλλαν στην διοργάνωση της λαχειοφόρου μας και τους χορηγούς μας για την οικονομική τους ενίσχυση.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που δώσατε το παρών σε αυτήν την  μεγάλη γιορτή του πολιτισμού .

Με εκτίμηση
τα Διοικητικά Συμβούλια


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.