Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικονικά τιμολόγια 1,2 εκ. ευρώ εξέδωσε εταιρεία στη Β. Ελλάδα


Άνδρες της υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος έκαναν «φύλλο και φτερό» τα φορολογικά στοιχεία της συγκεκριμένης εταιρείας, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποί της να κατηγορούνται για έκδοση εικονικών τιμολογίων, μη απόδοση ΦΠΑ, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και παραβίαση των περιορισμών μεταφοράς κεφαλαίων.

Πάνω από 220 χιλιάδες ευρώ η μη απόδοση φόρου

Η μη απόδοση φόρου το 2016 από την έκδοση των εικονικών τιμολογίων της εταιρείας υπολογίζεται σε 221.691 ευρώ, ενώ η εταιρεία που ερευνήθηκε φέρεται να παρουσίαζε τα εικονικά τιμολόγια ως πραγματικά, μέσω αντίστοιχων εμβασμάτων προς τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού για την εξόφλησή τους, με σκοπό την απόκρυψη φορολογητέας ύλης.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η αρμόδια ΔΟΥ και η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.