Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικονικά τιμολόγια 1,2 εκ. ευρώ εξέδωσε εταιρεία στη Β. Ελλάδα

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος έκαναν «φύλλο και φτερό» τα φορολογικά στοιχεία της συγκεκριμένης εταιρείας, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποί της να κατηγορούνται για έκδοση εικονικών τιμολογίων, μη απόδοση ΦΠΑ, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και παραβίαση των περιορισμών μεταφοράς κεφαλαίων.

Πάνω από 220 χιλιάδες ευρώ η μη απόδοση φόρου

Η μη απόδοση φόρου το 2016 από την έκδοση των εικονικών τιμολογίων της εταιρείας υπολογίζεται σε 221.691 ευρώ, ενώ η εταιρεία που ερευνήθηκε φέρεται να παρουσίαζε τα εικονικά τιμολόγια ως πραγματικά, μέσω αντίστοιχων εμβασμάτων προς τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού για την εξόφλησή τους, με σκοπό την απόκρυψη φορολογητέας ύλης.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η αρμόδια ΔΟΥ και η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…