Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών για την πρόσβαση στις Στρατιωτικές Σχολές (φωτο)


Στα πλαίσια της Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού των μαθητών της Γ΄ τάξης Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου πραγματοποιήθηκε Ημερίδα σχετικά με την πρόσβασή τους στις Στρατιωτικές Σχολές.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με συντονίστρια την υπεύθυνη Συμβουλευτικής-Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Αγωγής Σταδιοδρομίας του ΚΕΣΥΠ κ. Αλμπάνη Μελίνα σε συνεργασία με την ΙΙ Μεραρχία Μ/Κ Πεζικού και τους Διευθυντές του 1ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών κ. Μπαλούκα Ιωάννη, 2ου ΕΠΑΛ κ. Βασιλειάδη Αντώνιο, 3ου ΓΕΛ «Αικατερίνη Βαρελά» κ. Δημητρίου Γεώργιο και 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών κ. Κετικίδη Γεώργιο την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στην Βιβλιοθήκη του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Γιαννιτσών , 12.30 – 13.30 μ.μ
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα των Στρατιωτικών για την εξαιρετική παρουσίαση (video, PowerPoint) των παραγωγικών σχολών καθώς και την κατατοπιστική συζήτηση που ακολούθησε μέσα από τα ερωτήματα και τις απορίες των μαθητών.

Θερμές ευχαριστίες στους:

Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Αθανασιάδη Βασίλειο,
Αντισυνταγματάρχη Υγειονομικού - Ιατρό κ. Καραμούτα Λουκά,
Ανθυποπλοίαρχο (Ε) κ. Αντωνίου Ευάγγελο
Eπισμηναγό (Ι) κ. Βάσιο Μιχαήλ

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ.
Μπαλούκας Ιωάννης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.