Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών: "Σχολείο Υπερασπιστής της UNICEF" (φωτο)


Με σύνθημα «Τα Παιδιά στηρίζουν τα Παιδιά» το 2ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών συμμετείχε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών».

Οι μαθητές του σχολείου (κυρίως της Α' Λυκείου) με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του προγράμματος, μέσα από το υποστηρικτικό υλικό που στάλθηκε από τη UNICEF, καθώς και υλικό που αναζήτησαν από το διαδίκτυο, ενημερώθηκαν για τις δράσεις της οργάνωσης και λειτούργησαν ως πολλαπλασιαστές του έργου της, μιλώντας για τα δικαιώματα των παιδιών, την ισότητα και το ρατσισμό.

Δημιούργησαν αφίσες και αναμνηστικές κούπες με το μήνυμα «2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, Σχολείο Υπερασπιστής των Παιδιών», ευαισθητοποιώντας μαθητές και καθηγητές για τις δράσεις, τις προσπάθειες και τον αγώνα της UNICEFγια όλα τα παιδιά. Μίλησαν επίσης για το έργο της UNICEF σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της κακοποίησης, της εκμετάλλευσης και των διακρίσεων.

Η σημαντική προσπάθεια των παιδιών ολοκληρώθηκε με ένα χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν για τη UNICEF με την ευχή να έχουν όλα τα παιδιά ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες στη ζωή!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.