Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Ολοκληρώθηκε ο φάκελος εκπόνησης μελέτης ανέγερσης του νέου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Προμάχων

Συνεργασία είχαν σήμερα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Βασίλης Καραγιάννης, κατά την οποία κατατέθηκαν από την κ. Τζάκρη στην ΚΤΥΠ Α.Ε. όλα τα έγγραφα που της παραδόθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας για την ολοκλήρωση του φακέλου προκειμένου να προχωρήσει η εκπόνηση της μελέτης για την ανέγερση του νέου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Προμάχων, σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 3-1-2018 στην ΚΤΥΠ Α.Ε. παρουσία και του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Πιο συγκεκριμένα κατατέθηκαν στην ΚΤΥΠ Α.Ε.:

1. Σύμφωνη γνώμη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας περί σκοπιμότητας ανέγερσης διδακτηρίου ΤΚ Προμάχων.
2. ΦΕΚ ίδρυσης και προαγωγής νηπιαγωγείου.
3. Πρακτικό καταλληλότητας.
4. Χρήση γης και όροι δόμησης (έγγραφο ΥΔΟΜ Αλμωπίας).
5. Απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος ανάρτησης.
6. Απόφαση της παραχώρησης της χρήσης οικοπέδου στις κτιριακές υποδομές.
7. Τοπογραφικό διάγραμμα.

Ο κ. Καραγιάννης διαπίστωσε την πληρότητα του φακέλου και ανέφερε στην κ. Τζάκρη ότι ξεκινά άμεσα η διαδικασία εκπόνησης της μελέτης για την ανέγερση του νέου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Προμάχων από την ΚΤΥΠ Α.Ε.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…