Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πλήρη εξέλιξη η συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με τις ζημίες από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου 2017


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συγκέντρωσης των στοιχείων σχετικά με τις ζημίες από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου 2017 . Με το πέρας της περιόδου συγκέντρωσης των σχετικών δηλώσεων από τους Αγροτικούς Συνεταιρσμούς η Διέπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων υπό την καθοδήγηση του κ Γιαννακάκη παρέλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό αρχείο από την εταιρία που ανέλαβε την υλοποίηση και λειτουργία της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας. 

Ακολούθως θα γίνει ανάθεση σε εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών- Λογιστών για να γίνουν διασταυρωτικοί  έλεγχοι και διορθώσεις και στη συνέχεια να παραδοθεί στην τελική του μορφή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΛΓΑ για επεξεργασία και να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. εμας ρε φιλε με το χαλαζι που σπασανε τα δεντρα μας και παθαμε σιγουρα για 2 χρονια ζημια,μας ειχανε πει πως θα πληρωθουμε το σεπτεμβρη και φευγει ο φλεβαρης και ακομα δεν ξερουμε τιποτα! συνεχεια για βροχοπτωση μιλανε και τιποτα για εμας! ας μας πει καποιος κατι επισημο να ξερουμε και εμεις

      Διαγραφή
  2. μπράβο πολύ καλό αν γίνει αυτό .το πασχα πληρωνόμαστε. η διοίκηση του ΕΛΓΑ πριν ένα μήνα είπε ότι για αυτήν δεν υφίσταται θέμα για αποζημιώσεις. πως θα το ξεπεράσουμε αυτό; τι θα γίνει; αυτόν τον π@π@ρα τον υπουργό δεν τον πιστεύω. προσέξτε εσάς θα κυνηγάμε μετά. σίγουρα κάποιος το ξύλο θα το φάει .υπομονή μέχρι το πασχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τηρήθηκε καμια κανονιστική διαδικασία. Οποιαδήποτε πληρωμή αποζημιώσεων είναι παράνομη με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Ο υπουργός λέει ως συνήθως αρλουμπες εκτός και έχουν την διάθεση να πάνε φυλακη εκεί στον Ελγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.