Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εύκολα πέρασε η Δόξα Μελισσίου το εμπόδιο του ΜΑ Εσωβάλτων με σκορ 3-0


Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, η πρωτοπόρος Δόξα Μελισσίου, κάτω από συνεχή βροχή και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, επιβλήθηκε της ουραγού και ιστορικής ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Εσωβάλτων με σκορ 3-0.

Το ματς ήταν ένας διαρκής μονόλογος για τους πρωτοπόρους, και το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, γιατί, οι επιθετικοί των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών να πετύχουν πολύ περισσότερα τέρματα.

Το σκόρ άνοιξε στο 16΄, ο Σιδηρόπουλος (Πέπε), με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Το 2-0, σημείωσε ο Τουλγαρίδης, στο 30΄. Και μέχρι τη λήξη χάθηκαν σπάνιες ευκαιρίες, από τους Τσάλμα, Ραμπούση, Τουλγαρίδη και Σιδηρόπουλο, να ανέβει ο δείκτης του σκορ.

Στο β΄ ημίχρονο, ο τεχνικός των Μαυραετών, φρέσκαρε την ομάδα, βάζοντας μετά από απουσία τριών μηνών τους Βερβελέ Η, Μαμή Π, και τους Γιοβάνογλου Φ και Πετρίδη. Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους οι οποίοι χάρη στην αστοχία των επιθετικών και του κακού αγωνιστικού χώρου ευτύχησαν να δουν την εστία να παραβιάζεται μόνο μία φορά στο 90΄με δυνατό σουτ και πάλι του Πέπε.

Ευχάριστη έκπληξη, του αγώνα ήταν ο νεαρός Φάνης Γιοβάνογλου, που αποκτήθηκε από την Αναγέννηση

Γιαννιτσών, τον Ιανουάριο και ενσωματώθηκε γρήγορα στους Μαυραετούς και διακρίθηκε ιδιαίτερα για το πάθος, την αγωνιστικότητα και την ταχύτητά του, στις επελάσεις.

Από τους νικητές διακρίθηκαν οι: Γιοβάνογλου, Σέλγκου, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Σερέτης, Ραμπούσης και Σιδηρόπουλος.

Η διαιτησία των Μπουρλούτσκι, Μανωλάκη, Σηπάκη Γ. πολύ καλή.

Η σύνθεση των νικητών: (Σ. Ντιμτσούδης) Καραογλανίδης, Χατζηδάκης (Γιβάνογλου), Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης (Βερβελές), Ραμπούσης, Σερέτξς, Σέλγκου, Τζάτζης, Τσάλμας )Μαμής), Σιδηρόπουλος, Τουλγαρίδης (Πετρίδης).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.