Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Χόρευε» στη… λάσπη ο Αλμωπός, 5-1 τα Τρίκαλα Ημαθίας! (βίντεο)


Μια ακόμη νίκη πέτυχε ο Αλμωπός στην έδρα του κόντρα στα Τρίκαλα Ημαθίας με το ευρύ 5-1. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αριδαίας διατηρείται σταθερά στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο που ήταν κυριολεκτικά βούρκος, το παιχνίδι είχε ρυθμό και πολλά γκολ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο νέος φορ του Αλμωπού ο Μουσόνι άνοιξε το σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση με τον Ποτουρίδη στο 4ο λεπτό.

Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης στο 8ο λεπτό έβαλε ξανά τον Αλμωπό μπροστά στο σκορ και από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη δεν πτοήθηκαν από τις κακές καιρικές συνθήκες και το βαρύ αγωνιστικό χώρο και συνέχισαν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Τη σκυτάλη στο σκορ πήρε ο Χαρίσης που έγραψε το 3-1 μόλις στο 18ο λεπτό. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-1 χάρη σε ακόμα ένα γκολ του Μουσόνι στο 39ο λεπτό.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να έχει ρυθμό και πάθος με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 5-1 με σκόρερ τον Πετρίδη στο 80ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννίδης, Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Πετρίδης, Χαρίσης (64΄Μεντής), Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης Λ. (46΄ Πολύζος), Μουσόνι (82’ Τσόλκας), Μιχαηλίδης, Κάρτζιος (75΄ Στογιαννίδης).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος (26΄Γιαβάσης), Συμπεθέρης (80’ Πατσιαβούρας), Τσιότρας, Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης (64΄ Βλάχος), Ποτουρίδης (60’ Καφές), Παρσόπουλος, Τερζής, Ζαχαριουδάκης, Καπετάνος, Πετκάκης.

Δείτε παρακάτω μέσα από την κάμερα της HE karatzova.com τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και όλα τα γκολ:


Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:
almopos-trikala51



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.