Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Συμβαίνει Τώρα", στον 5ο χρόνο λειτουργίας της η σελίδα στο fb




Στον 5ο χρόνο λειτουργίας της μπήκε η ενημερωτική διαδικτυακή σελίδα του fb "ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ" που επιμελείται ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι... παντού καθημερινά και καταγράφει με την κάμερά του εκδηλώσεις από φορείς και συλλόγους της ευρύτερης περιοχής.
Με την ευκαιρία αυτή ο Αντώνης Παπαδόπουλος έκανε στη σελίδα του στο fb την παρακάτω δήλωση:
"Ξεκινώντας πλέον τον 5ο χρόνο λειτουργίας του "ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ" θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είσαστε στην παρέα μας και που υπάρχει ένα σωστό κλίμα (χωρίς βρισιές, ειρωνικά σχόλια κ.α.).
Ακόμη στους διοργανωτές των εκδηλώσεων θα επισημάνω ότι θα πρέπει να έρχονται σε επικοινωνία μαζί μου (γιατί έχω και την δουλειά μου) όταν θέλουν να τους καλύψω την εκδήλωση τους και όχι τελευταία στιγμή.
Επειδή με ρωτάτε αν υπάρχει χρέωση, σας υπενθυμίζω ότι είναι δωρεάν.....απλώς φέτος έχω ξεκινήσει να ζητάω να μπαίνει το λογότυπο μου στις αφίσες των εκδηλώσεων.

Να έχουμε όλοι υγεία και καλά να περνάτε..."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.