Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΦΟΑ, 83-52 τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών


Στηριζόμενος σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση επιβλήθηκε στο ΔΑΚ Αριδαίας του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 83-52, φτάνοντας τις 12 νίκες στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ μετά από 14 αγώνες.

Η σχεδόν τέλεια πρώτη περίοδος για την ομάδα του ΦΟΑ δε συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να μην αφήνουν τη διαφορά να ξεφύγει κρατώντας τη σταθερά κοντά στους 10 πόντους στο ημίχρονο (33-22).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, οι Αβραμίδης, Μακρόπουλος, Μπεγλόπουλος και Σαμαρτζίδης ήταν σε εξαιρετική μέρα και με ένα σερί ξέφυγαν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να χάσουν επαφή με το σκορ και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με τελικό σκορ 83-52 για την ομάδα του ΦΟΑ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η χρησιμοποίηση όλων των παικτών που βρίσκονταν στις αποστολές των δύο ομάδων όπως και το ότι όλοι χρίστηκαν σκόρερ. Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από τους νεαρούς παίκτες του ΦΟΑ που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Από τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Μακρόπουλος με 20 πόντους, ενώ σε μεγάλη μέρα ήταν και οι Αβραμίδης (15π./3τριπ.), Μπεγλόπουλος (14π./3τριπ.) και Σαμαρτζίδης (8π./2τριπ.). Από πλευράς Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών ξεχώρισαν οι Στόιτσης (15π.), Μπάρπας (11π./1 τριπ.) και Πάρδας (11π./1τριπ.).

Την επόμενη αγωνιστική (10/2) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Κατερίνη κόντρα στην ΑΓΕ Πιερίας ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών υποδέχεται στο ντέρμπι των Γιαννιτσών τους Ίκαρους.

Τα δεκάλεπτα: 20-8, 33-22, 56-36, 83-52
Διαιτητές: Χατζηκώστας - Αρβανίτης

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 3(1), Μπίνος 5(1), Σαμαρτζίδης 8(2), Λιούγκας 2, Αργυρός 3, Μπεγλόπουλος 14(3), Παπαβραάμ 4(1), Αβραμίδης 15(3), Καλαϊτζής 2, Μακρόπουλος 20, Αμανίδης 2, Βασίλογλου 5(1).

Μ.ΑΛΕΞ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κοτλέας): Στόιτσης 15, Μπουτάκης 4, Μπάρπας 11(1), Πάρδας 11(1), Μανδράς 6, Σκύφτας 1, Γκιώσης 4.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.