Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπεγράφη η ΥΑ για τη συνδεδεμένη ενίσχυση στην τευτλοκαλλιέργεια


Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου η Υπουργική Απόφαση για τη χορήγηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης για την καλλιέργεια τεύτλων, ύψους 72 ευρώ ανά στρέμμα, για την παραγωγή του 2017.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Αποστόλου στο ΥΠΑΑΤ με τους παραγωγούς τεύτλων δεσμεύτηκε τόσο για την επιτάχυνση της καταβολής της συνδεδεμένης ενίσχυσης, όσο και για τη δημιουργία επιτροπής η οποία θα αναλάβει να τεκμηριώσει την υιοθέτηση διακριτού αγροπεριβαλλοντικού μέτρου στο πλαίσιο του ΠΑΑ για την περαιτέρω ενίσχυση των τευτλοπαραγωγών, στην παραγωγή του 2018, που εφαρμόζουν αντίστοιχες πρακτικές.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αν θες να ροκανίσεις το χρόνο όπως κάνει ο Αποστόλου φτιάχνεις μια επιτροπή. Ευτυχώς η Ν.Δ το 14 έβαλε την συνδεδεμένη. Από αυτούς γιαμπογιαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποση ηταν η συνδεδεμενη το 2014 στα τευτλα εξυπνε; και ποσο ειναι σημερα;
      Τα γραφετε κιολας, σας διαβαζει ο κοσμος που τα ζει.
      Φερατε τη ζαχαρη στα ορια της καταστροφης χωρις λυσεις και τωρα κρεμεται στην διαθεση της Τραπεζας Πειραιως και στην αναγκαστικη πωληση των Σερβικων Εργοστασιων της.
      Μην μιλατε στο σπιτι του κρεμασμενου για σχοινι.

      Διαγραφή
    2. εσυ 12/38 τι δουλεια κανεις γνωριζεις απο τευτλα΄΄ ξερεις οτι απο τοτε που που κυβερναν κουμουνια δεν ξερουμαι ποτε πληρονομαστε;

      Διαγραφή
    3. Εσυ πανεξυπνε12.38 το 14 ενα μηνα μετα την παραδοση πληρωνομασταν τωρα δεν πηραμε μια μας κοψανε τιμολογια δωσαμε και Φ.Π.Α που δεν εισπραξαμε

      Διαγραφή
    4. Πολύξερε 12;38 το 14 η προηγούμενη κυβέρνηση για πρώτη φορά έβαλε την συνδεδεμένη, την 1η δε Αυγούστου κατέθεσε φάκελο και από το 15 ο προυπολογικσός για την συνδεδεμένη ήταν για το 2015 ήταν 5 εκατομ για το 2016 στα 7 εκατομ, για το 2017 στα 6.800εκατομ, για το 2018 στα 6.700εκατομ, για το 2019 στα 6.700 και για το 2020 στα 6.700. Είναι έργο της Ν.Δ. και μετά από 3 χρόνια μην ψάχνεις δικαιολογία. 10 διοικήσεις άλλαξε η βιομηχανία της ζάχαρης. Μόνο ο Αποστόλου παραμένει εδώ και 3 χρόνια. Και γιαυτό τάκανε και λαμπόγιαλα. Μην ψάχνεις έξυπνέ μου εξιλαστήρια θύματα . υπεύθυνη και υπόλογη για την κατάντια της χώρας μας είναι η κυβέρνησή σου.

      Διαγραφή
  2. Ας μη σπέρνατε καλά να παθετε και πάλι επειμενεται στο εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ 12:38 σιγουρα δεν εισαιβλακας;ξερεις τα παντσαρια τι χρωμα εχουν;η μηπως εισαι καισυ κανας συνταξιουχος απο τα 40 και τρως και πινεις στη υγεια των κοροιδων;ξερεις οτι πληρωσαμε φπα για τευτλα τα οποια δεν εχουμε πληρωθει;ΑΣΧΕΤΟΒΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.