Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του Νηπιαγωγείου Πιπεριάς στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας


Το Νηπιαγωγείο Πιπεριάς ευχαριστεί τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμωπίας για την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Νηπιαγωγείο μας στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας "Το παπάκι πάει...", που σχεδιάστηκε από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα αρπαγών και εξαφανίσεων.

Ειδικότερα επιδιώκεται η ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των παιδιών σε περίπτωση που βρεθούν σε συνθήκες

εξαφάνισης, μη προσδιοριζόμενης αλλιώς, δηλαδή σε συνθήκες που χάνουν τον προσανατολισμό τους ή για κάποιο λόγο δε βρίσκονται κοντά στο άτομο το οποίο ασκεί νομίμως την επιμέλειά τους. Συνοπτικά τα παιδιά να έχουν αυξημένη ετοιμότητα (increase awareness).

Η εν λόγω δράση υλοποιείται στα πλαίσια των Σχολικών Δραστηριοτήτων του σχολικού έτους 2017-2018 από τις Νηπιαγωγούς Μπεγλοπούλου Μαρία και Πρόιου Αικατερίνη μετά από σχετική εκπαίδευση από επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που υλοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του κ. Κουρσαράκου Δημήτριου, Σχολικού Σύμβουλου Φυσικής Αγωγής Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια στο νηπιαγωγείο και στο ΑΤ Αριδαιας για τη συνδρομή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους αστυνομικούς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.