Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Πέλλα επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη του Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Κωστή Χατζηδάκη στον Νομό μας στα πλαίσια επισκέψεων του στην Βόρεια Ελλάδα. Αρχικά,ο κ.Χατζηδάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πέλλας κ.Καρασμάνη, από πολιτευτές και μέλη της ΝΔ επισκέφθηκε τοπικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, όπου είχε επικοδομητικές συζητήσεις όχι μόνο με τους επιχειρηματίες αλλά και με τους εργαζόμενους,ακούγοντας προσεκτικά τους προβληματισμούς και τις ανασφάλειες τους. Με αυτό τον τρόπο ο κ.Χατζηδάκης, συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε ο Πρόεδρος της ΝΔ κ.Κυριάκος Μητσοτάκης, ήρθε κοντά στους πολίτες δείχνοντας ότι η ΝΔ περπατάει ανάμεσα στον κόσμο, τον αφουγκράζεται και διαθέτει ευήκοα ώτα προς κάθε κατεύθυνση.
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση μελών της ΝΟΔΕ σε ξενοδοχείο της Σκύδρας,όπου μέσω εποικοδομητικού διαλόγου ο κ.Χατζηδάκης έγινε κοινωνός τοπικών προβλημάτων αλλά και ενημέρωσε για τις θέσεις και τις κατευθύνσεις που χαράσσονται από την ΝΔ.

Για την ΝΟΔΕ Πέλλας
Αθανάσιος Γιδαρης            Λύσανδρος Αμιτζόγλου
Πρόεδρος                           Γραμματέας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ειμαι σπαραγγοπαραγωγοσ και συναιργαζομαι μετn Ex fruit, πραγματικα ειναι αψογοι σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως εισαι γεωπόνος και κατάγεσαι απο τα εσωβαλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.