Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοπή της Βασιλόπιτας του Κ.Α.Π.Η. Πέλλας (φωτο)


Σε γιορτινό κλίμα παρουσία της Δημοτικής Αρχής, της Διοίκησης του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. και δεκάδων μελών και φίλων των Κ.Α.Π.Η. πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Κ.Α.Π.Η. Πέλλας.

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας, κ. Νικόλαος Βαλνάρης, και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι δράσεις των Κ.Α.Π.Η. θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, επιδεικνύοντας ευαισθητοποίηση στην Τρίτη Ηλικία.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, από το βήμα εξέφρασε τον σεβασμό στην Τρίτη ηλικία και πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις των Κ.Α.Π.Η., δίνοντας πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΩ, ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΩ . ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , Ε ? ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ . ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.
    ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.