Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοπή πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Γιαννιτσών (φωτο)


Σε εγκάρδιο κλιμα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Γιαννιτσών την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Παρόντες ήταν σχεδόν όλα τα μέλη του συμβουλίου με τους συζύγους και τις συζύγους τους.  Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης  Στάμκος, συνοδευόμενος επίσης από την σύζυγο του. Την πίτα έκοψε η πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Γιαννιτσών η κ. Σταυρούλα Γκαδάκη,  η οποία ευχήθηκε σε όλους υγεία και προκοπή. Ο Δήμαρχος με την σειρά του ευχαρίστησε τα μέλη του συμβουλίου για την  άριστη συνεργασία που είχαν καθ’  όλη την προηγούμενη χρονιά, ενημέρωσε σχετικά με τις επόμενες  κινήσεις του δήμου, αλλά και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κυρία Παπαδοπούλου Κική, μέλος του Συμβουλίου. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Δήμαρχε παρατησετα !!!!! δεν εχεις φανεί πουθενά τα τελευταία χρόνια, μόνο σε πανηγύρια και πίτες πας. κανε και κανένα έργο .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.