Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Συνεργασία στην ΚΤΥΠ ΑΕ για το νέο Νηπιαγωγείο Προμάχων και το Ολοήμερο Δημοτικό του Αρχαγγέλου


Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη και Δημάρχου Αλμωπίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ: δρομολογείται η εκπόνηση της μελέτης του 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Προμάχων και η προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας και εξοπλισμού στο 4/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

Συνεργασία είχαν σήμερα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Βασίλη Καραγιάννη για την εκπόνηση της μελέτης ανέγερσης του νέου 2/θέσιου νηπιαγωγείου Προμάχων και την προμήθεια του 4/θέσιου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου με προκατασκευασμένη αίθουσα και λοιπό εξοπλισμό.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά την κατάθεση από την κ. Τζάκρη στην ΚΤΥΠ Α.Ε. όλων των εγγράφων που της παραδόθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας για την ολοκλήρωση του φακέλου προκειμένου να προχωρήσει η εκπόνηση της μελέτης για την ανέγερση του νέου 2/θέσιου νηπιαγωγείου Προμάχων σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για το ίδιο θέμα στις 3-1-2018 στην ΚΤΥΠ Α.Ε. παρουσία και του Δημάρχου Αλμωπίας.

Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε η πληρότητα του φακέλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Α.Ε. ανακοίνωσε στην κ. Τζάκρη και τον κ. Μπίνο ότι έχει δρομολογηθεί η εκπόνηση της μελέτης ανέγερσης του νηπιαγωγείου Προμάχων από τις υπηρεσίες της ΚΤΥΠ Α.Ε., η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης η κ. Τζάκρη κατέθεσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο το αίτημα που έχει κατατεθεί από το 4/θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου για την προμήθεια από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. μιας προκατασκευασμένης αίθουσας προκειμένου να λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Η ύπαρξη ενός τέτοιου χώρου κρίνεται αναγκαία για το μάθημα της πληροφορικής, καθώς και για την στέγαση και την καλύτερη οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα προβολών και για το μάθημα της ενισχυτικής διδασκαλίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεσμεύθηκε για την παράδοση της προκατασκευασμένης αίθουσας στο Δημοτικό Σχολείου Αρχαγγέλου τον Ιούνιο.

Επίσης το Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου αιτείται την προμήθεια εξοπλισμού, όπως αρχειοθηκών, βιβλιοθηκών, γραφείων Η-Υ, γραφείων δ/νσης, γραφείων διδασκαλίας, καθισμάτων κ.λπ. τα οποία θα παραδοθούν άμεσα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.