Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αδέρφια συνελήφθησαν για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών (φωτο)


Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη τριών μελών συμμορίας, τα οποία ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας.

Πρόκειται για δύο αδέρφια ηλικίας 36 και 38 ετών κι έναν 28χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για σύσταση συμμορίας και μεταφορά – προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (05-02-2018), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί των προαναφερόμενων Υπηρεσιών εντόπισαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό και συνοδηγό δύο εκ των συλληφθέντων, ενώ ο τρίτος δράστης είχε ρόλο προπομπού, προκειμένου να ενημερώνει τα μέλη του κυκλώματος για πιθανά σημεία αστυνομικών ελέγχων.

Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος και την έρευνα, διαπιστώθηκε η μεταφορά εννέα (9) αλλοδαπών που στερούνταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, μεταξύ των οποίων και τρείς ανήλικοι.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Κατασχέθηκαν δύο (2) οχήματα, (6) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.