Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος Γιαννιτσών ευχαριστεί το Δήμο Πέλλας


Η αγωνιστική χρονιά που πέρασε υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, καθώς μετά από 9 μετάλλια σε πανελλήνιους και διεθνής αγώνες κατετάγη ως ο 1ος καλύτερος σύλλογος στίβου της πόλης των Γιαννιτσών, 2ος του Νομού Πέλλας και 63ος πανελληνίως σε σύνολο 360 συλλόγων στίβου.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πέλλας που σε μια πολύ όμορφη τελετή, βράβευσε, την περασμένη Κυριακή, μεταξύ άλλων αθλημάτων, και τον Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για την πολυετή προσφορά του συλλόγου μας στον αθλητισμό της πόλης μέσα από τον στίβο, τον προπονητή μας Τασόπουλο Σταύρο και τους διακριθέντες αθλητές μας Τσίτσο Δημήτρη, Ματζίρη Θανάση, Χειμωνίδη Βασίλη και Παπαδόπουλο Στάθη για τις επιτυχίες που σημείωσαν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι για πρώτη φορά βραβεύονται σύλλογοι στίβου στην πόλη μας και ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία του Δήμου Πέλλας να έχει και συνέχεια, καθώς είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

ΤΟ Δ.Σ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.