Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα ξενοδοχεία της Αθήνας κάνουν… έξωση σε βουλευτές, μεταξύ των οποίων και στους Θ. Τζάκρη και Γ. Σηφάκη


«Άστεγοι» κινδυνεύουν να μείνουν στην Αθήνα πολλοί βουλευτές της περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και βουλευτές Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης, καθώς το επίδομα ενοικίου των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, που έχει έρθει στην επιφάνεια λόγω της υπόθεσης Αντωνοπούλου, φέρνει στο φως της επικαιρότητας και ένα άλλο θέμα: αυτό της διαμονής των βουλευτών σε ξενοδοχεία του κέντρου, το οποίο η Βουλή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες.

Ξενοδοχεία του κέντρου στα οποία διαμένουν οι βουλευτές είτε έχουν διακόψει τις συμβάσεις τους με τη Βουλή και έχουν ζητήσει από τους βουλευτές να αποχωρήσουν, είτε με επιστολές ανακοινώνουν πως αυτό θα συμβεί τους επόμενους μήνες.

Είναι χαρακτηριστική η επιστολή του ξενοδοχείου Caravel προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, με την οποία ανακοινώνει ότι από 1ης Μαΐου οι 36 βουλευτές που βρίσκονται στο Caravel θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα δωμάτιά τους. Ανάμεσά τους είναι οι νυν υπουργοί Ανδρέας Ξανθός και Βασίλης Κόκκαλης, οι οποίοι κάνουν χρήση της διάταξης και παίρνουν το επίδομα διαμονής, αλλά και βουλευτές όπως οι Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Σηφάκης, Αναστασιάδης, Καββαδάς, Βαγιωνάς, Βεσυρόπουλος, Κόνσολας, κ.ά.

Η πλήρης λίστα των βουλευτών που διαμένουν στο Caravel και πρέπει να φύγουν την 1η Μαΐου είναι η ακόλουθη: Αναστασιάδης Σάββας, Χρήστος Αντωνίου, Ευαγγελία Βαγιονάκη, Γιώργος Βαγιωνάς, Σωκράτης Βαρδάκης, Θανάσης Βαρδαλής, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Σωτηρία Βλάχου, Παναγιώτα Βράντζα, Στέργιος Γιαννάκης, Βασίλειος Γιόγιακας, Ιωάννης Δελής, Νικόλαος Ηγουμενίδης, Μανώλης Θραψανιώτης, Αχμέτ Ιλχάν, Θανάσης Καββαδάς, Ηλίας Καματερός, Γιάννης Καραγιάννης, Απόστολος Καραναστάσης, Βασίλης Κόκκαλης, Μανώλης Κόνσολας, Γιώργος Λαζαρίδης, Σπύρος Λάππας, Μουσταφά Μουσταφά, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, Ανδρέας Ξανθός, Γιώργος Παπαφιλίππου, Δημήτρης Ρίζος, Γιάννης Σηφάκης, Χρήστος Σιμορέλης, Κώστας Σπαρτινός, Κώστας Στεργίου, Μανώλης Συντυχάκης, Θεοδώρα Τζάκρη, Μερόπη Τζούφη, Βασίλης Τσίρκας.

Αυτό συμβαίνει λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που θα έχει το κέντρο της Αθήνας τους επόμενους μήνες και επειδή τα ξενοδοχεία προτιμούν την αυξημένη χρέωση που θα έχει το κάθε δωμάτιο για τους τουρίστες, σε σχέση με τη μειωμένη χρέωση που έχει συμφωνήσει με τη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές έχουν ήδη αποχωρήσει από άλλα ξενοδοχεία με τα οποία είχε κάνει σύμβαση η Βουλή και τα οποία είναι το Athens Plaza, το «Ηλέκτρα», το «Αμαλία» και το «Τιτάνια». 

Η επιστολή του ξενοδοχείου Caravel:

 Για το θέμα το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής εξέδωσε την παρακάτω διευκρίνιση:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την πληρωμή των εξόδων διαμονής των βουλευτών της επαρχίας στην Αθήνα, οι οποίοι δεν διαθέτουν σε αυτήν ιδιόκτητη κατοικία, διευκρινίζεται ότι η καταβολή γίνεται μόνον κατόπιν προσκόμισης είτε των νομίμων παραστατικών διαμονής τους σε ξενοδοχείο είτε του μισθωτηρίου συμβολαίου ενοικιαζόμενης κατοικίας τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τελικά υπάρχει κανένας δηθεν δημοκράτης προστάτης του λαού αριστερος που δεν τα άρπαζε αυτοί θα μας εσωναν έλεος θεέ μου τη έχουμε κάνει και μας τους στέλνεις όλους αυτούς τη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση στο ερώτημα θα δοθεί όταν μάθεις να γράφεις!

      Διαγραφή
    2. ρε... Άρτεμης αν είναι ανορθόγραφος δεν θα τον απαντάμε; θα τον κάνουμε να αισθανθεί υποδεέστερος; στο περιθώριο ! τελικά ο ρατσισμός δεν είναι μόνο φυλετικός κρίμα που εσύ μια ''διαβασμένη'' και ''προοδευτική'' εδώ έγινες αυτό που χλευάζεις και μάλιστα με υπογραφή μπράβο σου

      Διαγραφή
  2. Στο Μεταξουργείο έχει κάτι καλά ξενοδοχεία με 25 ευρώ την βραδιά να πανε εκεί χαλάλι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5.24 δυστυχώς έμαθα να δουλεύω και όχι να γράφω δουλευοντας τον κόσμο όπως αυτούς που στηρίζεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.