Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης : Θα παραμείνει το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Κρύα Βρύση


Θα μείνει το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Κρύα Βρύση. Η Τράπεζα διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι θα διαθέσει υπάλληλο για την διευκόλυνση των πολιτών στην χρήση του ΑΤΜ για όσο διάστημα χρειαστεί.

Ο Γιάννης Σηφάκης επικοινώνησε με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ζητώντας να εξεταστεί από την Τράπεζα η παραμονή του καταστήματος στην Κρύα Βρύση.

Η Διοίκηση της Τράπεζας, μέσω του Περιφερειακού Διευθυντή κ. Βλανιάδη Ιάκωβου, ενημέρωσε το βουλευτή για την απόφαση της να κλείσουν 71 καταστήματα σε όλη την χώρα με βάση οικονομοτεχνικά κριτήρια.

Είπε ότι η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη αλλά δεσμεύτηκε να λειτουργήσει αμέσως στην Κρύα Βρύση το ΑΤΜ και να διαθέσει υπάλληλο για όσο χρόνο χρειαστεί για την εκμάθηση στους πολίτες της χρήσης του.

Να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι ιδιωτική συστημική Τράπεζα και οι αποφάσεις της δεν ελέγχονται από το Ελληνικό Δημόσιο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!
    ΥΓ πιστεύω να γίνει τελετή εγκαινίων για το ΑΤΜ και μάλιστα να έρθεις να κόψεις την κορδέλα
    άντε και σε ανώτερα και αν μας φέρεις και ενα μηχάνημα για ποπκορν θα σε πω ξανά μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφείο βουλευτή Γιάννη Σηφάκη15 Φεβρουαρίου 2018 στις 5:37 μ.μ.

      Ο βουλευτής ασχολήθηκε με το θέμα και ενημέρωσε τους κατοίκους ότι θα παραμείνει έστω το ΑΤΜ. Η δυνατότητα παρέμβασης σε αποφάσεις ιδιωτικών τραπεζών κάθε λογικός καταλαβαίνει ότι είναι περιορισμένη. Να τα βάλετε με αυτούς που δώσανε δώρο σε μια νύχτα την Αγροτική Τράπεζα στον Σάλλα που ήταν φίλος τους και άφησαν τους αγρότες χωρίς ιδιαίτερη χρηματοδότηση. Αυτούς που καταλαβαίνουμε ότι ψήφιζες αγαπητέ ανώνυμε

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ του γραφείου βολευτή, καταλαβαίνουμε ότι ψηφίζουμε τους βουλευτές πλεον για να βγάζουν κάτι τέτοιες ανακοινώσεις. Είναι λυπηρό οι εργασίες σας να περιορίζονται σε τέτοια μικρά πραγματακια. Και το ότι απαντάει ο βολευτης σε κάθε σχόλιο ανωνύμου απανταει γιατί δεν έχει να κάτι... κρίμα για ότι ζουμε

      Διαγραφή
  2. Σηφάκη είσαι για λυπηση σού έχει κάνει πολύ κακό ή τζαγκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σαν να σου κόβουν την σύνδεση στο ίντερνετ και να σου δίνουν μια κάρτα 10 λεπτών και να βγαίνει ο τοπικός βουλευτής και να πανηγυρίζει. Γλαστρες των ενημερωτικών ιστοσελίδων γίνετε Κύριε Σηφακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα πλάκα μας κάνετε . . .
    Ρε σηφάκη , σοβαρά τώρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φημες λένε ότι ο πρόεδρος έβαλε το χέρι του και παρέμεινε το ΑΤΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τι ψηφίζει ο καθένας είναι δικαίωμα του ποιος είσαι εσύ ρε που θα τον κρίνεις ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτούς που πιστεύεις ότι ψηφίζουμε πούλησαν μια τράπεζα εσείς πουλάτε Ελλάδα θρησκεία θεσμούς Μακεδονία για μια καρέκλα ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΗ αριστεριστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άστοχη ανακοίνωση.Καλύτερα να μην μιλούσε κανείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.