Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Πάϊκο οι Πανελλήνιοι Αγώνες των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων (ΠΟΕΔ) οργανώνει κάθε χρόνο τους Πανελλήνιους Αγώνες των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων σε διαφορετικούς χώρους και περιοχές, την διεξαγωγή των οποίων αναλαμβάνουν οι κατά τόπους Λέσχες – μέλη της.

Τους 23ους Πανελλήνιους Αγώνες ανέλαβαν και διοργανώνουν από κοινού η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Πέλλας και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Θεσσαλονίκης και θα διεξαχθούν από 2 έως 4 Μαρτίου 2018 στους πρόποδες του όρους Πάικο και στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Πέλλας.

Αντικείμενα εξετάσεως και βαθμολογήσεως των διαγωνιζομένων αποτελούν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες των Ειδικών Δυνάμεων.

Η τελετή λήξης των Αγώνων και η απονομή των Επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά, στην οποία σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ.           Ο Γεν. Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Δ.
Γεωργάκης Δημήτριος            Μελαχροινός Κων/νος Στέλ. Επιχειρήσεων 6948001223
Σχης ε.α.6974729272




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.