Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά σχολεία του ορεινού όγκου Αλμωπίας

Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας λόγω των καιρικών συνθηκών κλειστά θα είναι σχολεία του ορεινού όγκου του Δήμου. Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

Έχοντας υπόψη:

1.Τις διατάξεις του άρθρου 94 Ν.3852/2010 [ΦΕΚ  87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική  της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2 . Τις κρατούσες έκτακτες  καιρικές συνθήκες  

Α  π  ο  φ  α  σ  ί  ζ  ε  ι

Την διακοπή των μαθημάτων  σήμερα 27/02/2018  στις  παρακάτω σχολικές μονάδες   της     Α/θμιας Εκπ/σης   του Δήμου Αλμωπίας , ήτοι:   Δημοτικό Σχολείο Νότιας,  Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Περίκλειας,   Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου, Δημοτικό Σχολείο   Θεοδωρακείου , Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σαρακηνών, όπως  επίσης και ο Παιδικός Σταθμός Περίκλειας.

Εφιστούμε την προσοχή όλων των σχολικών κοινοτήτων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης , κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων και για την αποφυγή ατυχημάτων , οι μαθητές να παραμένουν εντός  των κτιρίων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ α.α.                        
 ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
        ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…