Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά σχολεία του ορεινού όγκου Αλμωπίας


Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας λόγω των καιρικών συνθηκών κλειστά θα είναι σχολεία του ορεινού όγκου του Δήμου. Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

Έχοντας υπόψη:

1.Τις διατάξεις του άρθρου 94 Ν.3852/2010 [ΦΕΚ  87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική  της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2 . Τις κρατούσες έκτακτες  καιρικές συνθήκες  

Α  π  ο  φ  α  σ  ί  ζ  ε  ι

Την διακοπή των μαθημάτων  σήμερα 27/02/2018  στις  παρακάτω σχολικές μονάδες   της     Α/θμιας Εκπ/σης   του Δήμου Αλμωπίας , ήτοι:   Δημοτικό Σχολείο Νότιας,  Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Περίκλειας,   Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου, Δημοτικό Σχολείο   Θεοδωρακείου , Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σαρακηνών, όπως  επίσης και ο Παιδικός Σταθμός Περίκλειας.

Εφιστούμε την προσοχή όλων των σχολικών κοινοτήτων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης , κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων και για την αποφυγή ατυχημάτων , οι μαθητές να παραμένουν εντός  των κτιρίων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ α.α.                        
 ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
        ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.