Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής στην Έδεσσα (φωτο)


Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος Αλλαγής, κλιμάκιο στελεχών του με επικεφαλής την Βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ. κ. Χαρά Κεφαλίδου, βρέθηκε στην Έδεσσα σε εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου.

Παρουσία πλήθους στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, η επικεφαλής του κλιμακίου Χαρά Κεφαλίδου, αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και στα Εθνικά θέματα. Έκανε ειδική αναφορά στην «Τρίτη συνιστώσα» της σημερινής κυβερνητικής σύμπραξης, που την περίοδο διακυβέρνησής της, οδήγησε την χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Στην αρχή της εκδήλωσης το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου και Επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. στο Ν. Πέλλας Λάκης Προκοπίδης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί αλλά για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Στο κλιμάκιο επίσης συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Νικολόπουλος Κώστας και ο Νυφούδης Νίκος.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να καταθέσουν τις θέσεις τους, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και οι οποίες καταγράφηκαν για περαιτέρω επεξεργασία.

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην Υπουργός Γ. Πασχαλίδης, ο πρώην Βουλευτής Β. Γιουματζίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Ι.Σόντρας, Γ. Παρθενόπουλος, Δ. Πασόης, Γ.Τεκτερίδης, Α.Χατζηδημητρίου και πολλά στελέχη των δυνάμεων που απαρτίζουν το Κίνημα Αλλαγής.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ρε παιδιά μπας και μπερδεύεται τις φώτο για εκδήλωση του ΚΑΠΗ μου κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλαγή με τα ίδια τετριμμένα μουσιακά πρόσωπα δεν γίνεται. Όλα για την καρέκλα. Ακόμη και για αυτές τις κινήσεις Πασχαλίδη, Γιουματζίδη, Σόντρα και λοιποί ο λαός θα σας ξανακαταδικάσει. Είστε η ταφόπλακα του τόπου και προσπαθείτε και πάλι να βάλτε πάνω του άλλη μία βαρύτερη της προηγουμένης. Είναι ντροπή ακόμη και η εμφάνισή σας δίπλα σε νέα πρόσωπα. Αποσυρθείτε και μην σέρνεστε σαν τους γυμνοσάλιαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν έκθεση για την δεκαετία του 80 μου κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιον βγάλατε Πρόεδρο στο Καπη. Εσείς οι μικροί φύγετε μακριά από τους δεινόσαυρους αυτούς σας κάνουν κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.