Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστροφή στις νίκες για τον Αλμωπό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελιακίμ Μουσόνι! (βίντεο)


Στην Αριδαία έσπασε το αήττητο σερί 8 αγώνων της ομάδας της ΑΕ Καρίτσας με τον Αλμωπό σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο να είναι καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστής του αγώνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αλμωπού ο Ελιακίμ Μουσόνι που με δύο προσωπικά γκολ έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά στο 20ο λεπτό του αγώνα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Αλμωπού, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ολοκλήρωσε μια όμορφη ομαδική προσπάθεια της ομάδας του για το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπούμπας με βοηθούς τους Λιόντο-Τσούμπα (Ηπείρου).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Mένιος, Κιουλτζόπουλος, Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης Λ.(88' Κάρτζιος), Πολύζος (89' Μούλας), Μεντής, Pineiro (60' Ελευθεριάδης Γ.), Elyakim (68' Χαρίσης).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (67' Μήτρακας), Μπουτογιάννης (59' Μαυρίδης), Κωτσιόπουλος, Τροϊρης, Τσιώμης (72' Κωστόπουλος), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Κυρτέγος (85' Νταντινης), Κυπαρίσσης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:
almopos-karitsa20


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. δεν χωραει η Καρυτσα στη Γ εθνικη...ας έχει και το Ροναλντο στην εντεκάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.