Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γενική Συνέλευση - εκλογές Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας

Αγαπητοί συνάδεφοι και συναδέλφισσες

Την Τετάρτη 28-2-2018 (αύριο δηλαδή!) θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας με θέματα: Διοικητικός Απολογισμός και εκλογή Αντιπροσώπων για το ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΕ -ΟΤΑ. 

Η συνέλευση αρχίζει στις 10:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας (στο Βαρόσι). Η ψηφοφορία προβλέπεται να ξεκινήσει στις 12 π.μ. και θα συνεχιστεί ως τις 5 μ.μ. παρουσία Νομικού (όπως προβλέπεται από το νόμο).
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Οι Διοικήσεις των Δήμων και των Νομικών Προσώπων τους (ΕΥ ΖΗΝ, ΕΦΑΚΠΠ, ΝΠΔΔ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) έχουν ενημερωθεί και ως υποχρεούνται από το άρθρο 53 του Ν. 3584/2007 που αναφέρεται στην "Συνδικαλιστική ελευθερία και την ανεμπόδιστη άσκηση των συναφών με αυτήν δικαιωμάτων διασφαλίζονται στους υπαλλήλους" ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

Για τις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Έχουμε 3 υποψήφιους: 

1) Αθανασίου Κατερίνα (υπάλληλος Δήμου Έδεσσας)
2) Καραπαναγιώτης Ιγνάτιος (υπάλληλος Δήμου Σκύδρας)
3) Φωστηροπούλου Σοφία (υπάλληλος ΕΦΑΚ ΠΠ)

Βάζουμε από 0 - 3 σταυρούς 

Μεγάλη σημασία έχει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! 
Εκλέγουμε τόσους αντιπροσώπους όσους προκύπτουν από την διαίρεση του εκλογικού μέτρου (71) με τον αριθμό των ψηφισάντων. 

Για παράδειγμα αν ψηφίσουν 200 μέλη θα εκλέξουμε 3.
 Αν ψηφίσουν 100 μέλη θα εκλέξουμε 2. 
Αν ψηφίσουν 70 θα εκλέξουμε 1.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου! 
(Ιγνάτης Καραπαναγιώτης 6977946294)       Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…