Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση του ΓΑΣΠ Πάνθηρες για τον αγώνα στη Γουμένισσα


Πραγματικά μετά από τόσα χρόνια με πολλές εικόνες και παραστάσεις παιχνιδιών σε όλα τα επίπεδα και τις κατηγορίες, ντρεπόμαστε για λογαριασμό κάποιων επιτήδειων που αμφιβάλλουμε αν έχουν σχέση με το άθλημα που τόσο αγαπάμε. Αυτό που έγινε το Σάββατο στην Γουμένισα μας γύρισε δεκαετίες πίσω… 

Συγκεκριμένα: 
1. Σ έναν αγώνα ντέρμπι μεταξύ 2ου και 4ου όπου το αποτέλεσμα του αγώνα θα καθορίσει τις θέσεις στην τελική τετράδα, η γραμματεία αποτελούταν από άτομα τα οποία δεν ήταν ορισμένα από την ΕΚΑΣΚΕΜ αλλά από τους γηπεδούχους (φίλοι φίλων κατά πάσα πιθανότητα). Αποτέλεσμα? να κάνουν πολλά λάθη στη διάρκεια του παιχνιδιού και εσκεμμένα μάλιστα στις ανανεώσεις των 24, να χάνεται εσφαλμένα η κατοχή για την φιλοξενούμενη ομάδα και όλα αυτά χωρίς την παρουσία και εποπτεία κανενός υπεύθυνου.

2. Προβληματικός πίνακας με χαλασμένα λαμπάκια και κόρνα όπου δεν ήταν καθόλου ευδιάκριτο το σκορ και ο χρόνος. Μάλιστα σε ερωτήσεις που τους γίνανε (γραμματεία) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για την διευκρίνιση του χρόνου δεν ξέρανε ν απαντήσουν.

3. Στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου ενώ η ομάδα μας προηγούνταν έως και με 15 πόντους διαφορά σημειώθηκε απρόκλητη ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΒΡΥΣΗ του κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερου αθλητή με το Νο 12 των γηπεδούχων στον έφηβο αθλητή μας με το Νο 7 (χωρίς την ανταποκριση του 2ου) και αποβολή και των 2 απο τους διαιτητές, χωρις να μπορουν να αιτιολογησουν την αποφαση τους για τον αθλητή μας.

Ο προπονητής όταν είδε τον μεγαλόσωμο κ κατά 25 χρόνια μεγαλύτερο να αρπάζει κ να σέρνει τον πιτσιρικά σε συνάρτηση με τα άτομα που όρμησαν από την κερκίδα (μάλιστα κάποιος τον χτύπησε πισώπλατα), δεν είχε άλλη επιλογή από το να μπει και να τον προστατέψει όπως θα έκανε οποιοσδήποτε στην θέση του.. Εκπροσωπεί ένα σύνολο που το 80 τοις εκατό είναι παίδες κ έφηβοι. Στη συνέχεια ουδέποτε δεν αρνήθηκε ν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, απλά απαίτησε ν αποχωρήσει και η ομάδα μαζί του για να προστατέψει τους νεαρούς αθλητές λόγω της σύρραξης που δημιουργήθηκε σ ένα γήπεδο που «έβραζε».

4. Στο ίδιο περιστατικό σημειώθηκε αποβολή ΜΟΝΟ του προπονητή των Πανθήρων με την αιτιολογία οτι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παίκτες και παράγοντες του ΑΟΚ Γουμένισας ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο.

5. Υβριστική επίθεση του υπο την επήρεια αλκοόλ πρόεδρου της Α Ομάδας στον προπονητή μας με απειλές και εχθρική επίθεση προς σε αυτόν με προθέσεις χειροδικίας με τρεις να τον κρατάνε από πίσω.

6. Τραμπουκισμός, απειλές και υβριστικές φράσεις στην γραμματέα και μοναδική φίλαθλο του συλλόγου των Πανθήρων, απ την εξαγριωμένη κερκίδα, η οποία γραμματέας και μάνα έφηβου αθλητή μας το μόνο που έκανε ήταν να ενθαρρύνει τους αθλητές μας και όταν προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να τους προστατέψει την περικυκλώσανε και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. (Υπάρχει και αρχείο με βίντεο καθώς και καταγραφή της κλήσης από την αστυνομία)

Τέλος θεωρούμε ότι όλα έγιναν εσκεμμένα: Ν αποβληθεί ο προπονητής των Πανθήρων και να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής (ενώ η ομάδα μας προηγούνταν στο σκορ) με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς τιμόνι στο 4ο δεκάλεπτο, έτσι ώστε να μείνουν εκτεθειμένοι οι παίκτες και οι διαιτητές να έχουν όλο το χώρο να δράσουν εις βάρος μας. Τα συνεχόμενα εσκεμμένα εσφαλμένα σφυρίγματα, εξαγριώσανε τον αθλητή μας που παραδέχτηκε ότι παραφέρθηκε 2 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, όπου ο Κ. Παπαγεωργίου έστειλε για ακόμη μια φορά την ομάδα της Γουμένισας στη γραμμή των ελεύθερων βολών, σφυρίζοντας φάουλ κατά της ομάδας μας σε φάση όπου δεν υπήρξε καν σωματική επαφή ενώ βρισκόταν εκτός θέσης και οπτικής επαφής με τη φάση. 

Όσο για την φιλοξενία..: Στην Κατερίνη στον πρώτο γύρο φύγατε με τις καλύτερες των εντυπώσεων αποδεχόμενοι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού(84-49). Δυστυχώς το ίδιο δεν μπορέσαμε να χαρούμε εμείς εκεί.. Και λυπόμαστε πολύ γι αυτό.

H διοίκηση του συλλόγου μάλιστα έχει ζητήσει το βίντεο του παιχνιδιού από την αστυνομία σαν απόδειξη των όσων διαδραματίστηκαν για να φωτίσει η αλήθεια.. Ελπίζουμε ότι θα μας το παραδώσουν.

Ας μας συγχωρέσουν κάποιοι αν ξεχάσαμε κάτι… Ήταν μια μαύρη παρένθεση για όλους μας που δικαιολογεί απόλυτα τη θέση μας.

Το Δ.Σ. Γ.Α.Σ.Π. ΠΑΝΘΗΡΕΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Aoκ Γουμενισσας η πιο σαπια ομαδα της ΕΚΑΣΚΕΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδια στη κερκιδα ειναι η μονη μας ελπιδα, ενεργηστε σαν φιλαθλοι του μπασκετ κ αφου ειστε τοσο σωστοι μαθετε στα παιδια σας κ στις ακαδημιες σας πως ειναι να παιζετε μπακσετμπολ εντος των 4 γραμμων. Σταματηστε να κοιτατε τα στραβα των αλλων κ διωρθωθειτε πρωτα ολοι. Ψαξτε τις πραγματικες αιτιες που δημιουργουνται ολα αυτα και μετα ρειξτε ευθυνες σε σωματεια κ προσωπα. Αλαξτε νοοτροπια για να αλαξετε το μπασκετ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ποιος ασχολείστε με σας...; Ροζ πανθηρες και δε συμμαζεύεται.. Με ομαδα με 5μηνες ιστορια ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ! Άντε Γεια!!!!!!!!!!! Ο Τσίπρας μπροστά σας λέει πιο πολλές αληθειες ΨΕΥΤΟΨΕΥΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το dvd του αγώνα αυριο θα ειναι στην εκασκεμ για να σταματήσουν τα ψέματα του καθενός !
    Φαίνονται τα πάντα !
    Σάπιοι είστε εσεις που δεν έχετε μάθει να χάνετε !
    Φαίνεται το ήθος του προπονητή σας και των παικτών που μας έδειξαν τα γεννητικά τις όργανα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι καλα υπάρχει το βιντεο και δείχνει τι έχει γινει..μετα να δω αυτή την ανακοίνωση τι θα την κανετε..Όσο και να προσπαθείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις με ψέματα και προπαγάνδα η ήττα παραμένει ήττα.Τέλος το παραμύθι δεν έχει δράκο....μονο κλαρίνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θυμάμαι την περίοδο 1989-90 το ξύλο που είχε πέσει με τους τραμπούκους της Γουμένισσας όταν έπαιζα στην Γεβ Βέροιας. Και όλα έγιναν τότε γιατί είχαμε έναν φίλαθλο που {τόλμησε} να φωνάξει υπέρ της ομάδας μας.. Κάφροι πάντα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το ματς του πρώτου γύρου που κάνατε χειρουργείο στον Φίλιππο Νέας Πέλλας ούτε φωνή ούτε ακρόαση ε Πάνθηρες? Εκεί κρυφτήκατε πίσω από την προστασία της διαιτησίας στο ξύλο που έριξαν οι κατά τα άλλα φερέλπιδες νεαροί σας. Τώρα που πήγατε σε μία έδρα που παίζει το ίδιο ξύλο με εσάς και χάσατε την ασυλία των διαιτητών υπήρξε πρόβλημα έτσι? Όσο για τον προπονητή σας οι πράξεις του μιλάνε από μόνες τους, έχει γίνει γραφικότερος των γραφικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ οι δυο πλευρές είστε χωριάτες κ άξεστοι! Αλλά στη γουμένισσα είστε τελείως νεάντερταλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς όλα τα υπόλοιπα σωματεία εκτός των (Ροζ)Πανθύρων είμαστε χωριάτες, άσχετοι και μπλα μπλα μπλα..
    Η συμπεριφορά του πολιτισμένου - τενεκέ Χρυσίδη, έδειξε σε πόσο χαμηλά επίπεδα βρίσκεται το αθλητικό του πνεύμα, του ιδίου, και των αθλητών του..
    η μαγκιά τους;
    Φάνηκε με τις χειρονομίες τους και τις ύβρεις προς του διαιτητές(Τα καλύτερα παραδείγματα για τα παιδάκια που ήταν στο γήπεδο, μιλάτε και για βία μετά...), απειλές προς όλους, μηνύσεις, βγήκαν δράκοι πράσινα άλογα χαμός...
    Τίποτα δεν έγινε..Μόνο θεωρία.
    Και τώρα...Οι απειλές έγιναν δακρύβεχτες ιστορίες για την Αννίτα Πάνια, γκρίνια - κλάψα, μαγκιές στο facebook στα blogs, ανακοινώσεις...
    Η ξεφτίλα της σε όλο το μεγαλείο!!
    Δυστυχώς είστε ένα Τίποτα, μεγάλοι μικροί το ίδιο IQ, μηδενικό...
    Μόνο γαβγίζετε, δεν έχετε δόντια για να δαγκώσετε...
    Έχετε όμως στοματάκι...
    Και αυτό είναι για να Ρουφάτε!!!
    Καλή επιτυχία στα ρουφήγματα ΡΟΖ ΓΑΤΟΥΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταρχας να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα.γιατι και οι 2 πλευρες λετε τα δικα σας.
    1ον) Ολοι μας ξερουμε ποσο φλυαροι ειστε σαν συνολα ομαδας και επικεντρωνεστε σε αλλα μεσα να κερδιζετε.Φυσικα κανεις δεν μπορει να ξεπερασει τους αξεστους και τραμπουκους φιλαθλους της γουμενισσας αλλα κανουν φιλοτιμες προσπαθειες οι πανθηρες.
    2ον) Καθε φορα που χανει οποιαδηποτε ομαδα ΠΑΝΤΑ φταινε οι διαιτητες. Συγνωμη ρε μαγκες που δεν σας φερνουν τον λαμονικα με τον λατισεφ να σφυριζουν εσας τους ξυλοκοπους. Μαθετε πρωτα τι σχημα εχει η μπαλα και μετα μιλατε.
    3ον) Εφοσον και οι 2 πλευρες λετε οτι εχετε βιντεο που σας "δικαιωνει" γιατι δεν το ανεβαζετε στο ιντερνετ μεσω των σελιδων σας ωστε να γινετε πρωτοι μαγκες. Γιατι τυπου θα παει στην εκασκεμ, χεστηκε η φατμε στο γενιτζαμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;

      Διαγραφή
  11. Loipon epeidi polu asxolithikame to dvd tha paei ekei pou prepei kai oxi se sena palikari..Esu pou kaneis sunexeia sxolia kai milas gia tin Goumenissa kai ton kosmo tis prepe na exeis ponesei polu apo tin Goumenissa..To sxima tis mpalas twra stin Goumenissa to kseroume polu kala giati exoume kai mia istoria alla p na to ksereis esu auto..Ksylokopous lupamai alla den exei i omada tis Goumenissas (i doyleia ntropi den einai) alla gia na to les etsi esu prepei na eisai epistimonas megalos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μονο που με εχει πονεσει απο την γουμενισσα ειναι τα ματια οταν σας βλεπω να παιζεται κατι που θυμιζει μπασκετ συνδιασμενο με παλη. Η θεση σας εκει ειναι να παιζεται με λεπτοκαρυα και βαφυρα και σαντα. Εγω προσωπικα δεν αντιλεγω εχετε ιστορια αλλα το θεμα ειναι τι κανεις περα αυτο. Δεν θα πιπιλας παντα την καραμελα ημασταν καποτε Γ εθνικη και για αυτο μπορουμε να φωναζουμε και να βγαζουμε ανακοινωσεις. Εαν σεβεστε οι ιδιοι την ιστορια σας αλλαξτε νοοτροπια. Γιατι δυστυχως δεν σας σεβεται κανεις οταν αντιδρατε σαν τραμπουκοι.

      Διαγραφή
    2. Β ethniki palikari mallon exeis mperdeutei i den ksereis kai polla apo mpasket..Tin epomeni fora tha paizoun epaggelmaties paixtes gia sena an thes n vlepeis mpasket A ethikis giati ekei to pas esu..Sto lew giati exeis mperdepsei ligo ta kalwdia..exeis ponesei polu filaraki alliws den tha sxoliazes sunexeia k den tha evgazes toso komplex..Episis otan exei dikio kapoios kai tha fwnazei k anakoinwseis tha vgalei otan ton katigoroun kai lene psemata alla gia sena auta mallon einai psila grammata..Eipame esu eisai epistimonas mia katigoria apo monos sou..

      Διαγραφή
  12. ΕΛΑ μωρε ....Γουμενισσα ομαδα με ιστορια !!!!!!αλλα ....παιζει με αριδαια ανακοινοση ....παιζει με ατρομητους ανακοινοση ....παιζει με πανθηρες ανακοινοση ....παιζει με σκυδρα ανακοινοση ...με μελικη ανακοινοση.ε κατι εχετε ολοι με την γουμενισσα.....εκει εαν παει κανενας σοβαρος διαιτιτης 8 μηνες τιμωρια ολοι θα παρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.