Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευρεία σύσκεψη στην Κρύα Βρύση για το κλείσιμο του καταστήματος της Τρ. Πειραιώς - «Μας διώχνετε απ΄ τον τόπο μας...»


Σήμερα το πρωί, με πρωτοβουλία του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο πρώην δημαρχείο Κρύας-Βρύσης, όπου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δημ. Παρασκευόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πέλλας Κώστας Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δημ. Ενότητας Γιαννιτσών Πέτρος Σερραϊδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Δεληγιαννίδης, Κώστας Μπαλτζίδης και ΓΙώργος Ελευθερίου, οι τοπικοί σύμβουλοι, Δ. Τσίκος, Δ. Πουρσανίδης και εκπρόσωποι φορέων όπως του ΤΟΕΒ, Αγροτικών Συνεταιρισμών, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, λογιστών- ελευθέρων επαγγελματιών, με θέμα το επικείμενο κλείσιμο του τοπικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις 16 Μαρτίου, το οποίο είναι και το μοναδικό πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην περιοχή.

Αφού έγιναν όλες οι τοποθετήσεις, αποφασίστηκε ομόφωνα να μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία (5-7 μελών), με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πέλλας, προκειμένου να συναντηθούν με ανώτατα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και να καταθέσουν όλα τα επιχειρήματα που καθιστούν ανούσια και λανθασμένη, την απόφαση να κλείσει το τοπικό τραπεζικό κατάστημα της Πειραιώς.

Ειπώθηκε το ότι, «ναι μεν η τράπεζα είναι σε ιδιωτικά χέρια και ότι η απόφαση είναι καθαρά αποτέλεσμα της επιβολής των μνημονίων, αλλά από την πλευρά μας θα ασκήσουμε πίεση σε όλους τους βουλευτές, έτσι ώστε να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν ελαφρά την καρδία να ψηφίζουν τα πάντα και να δέχονται τα πάντα, με μέτρα και αποφάσεις (μνημονιακά μέτρα) που μας κάνουν την καθημερινότητα ολοένα και πιο δύσκολη».


«Μας διώχνετε απ' τον τόπο μας...»

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Μπαλτζίδη στην σελίδα του στο facebook:

«Φτάνει πια η κοινωνική πολιτική κύριοι της Βουλής. Μπορείς να κάνεις δημοσιονομικό εξισωτισμό, με τράπεζες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επαρχία και όχι με κουπόνια κοινωνικών παντοπωλείων και επιδόματα φτώχειας. Μας διώχνετε απ' τον τόπο μας. Σε λίγο όλη η Ελλάδα θα κατοικεί μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
Βάλτε τέλος στον κατήφορο της υγείας, της οικονομίας, της ασφάλειας, γιατί στο τέλος στις εκλογές δεν θα υπάρχει απλά αποχή, αλλά θα υπάρχει κίνδυνος να έρθει η πολιτική αστάθεια και το χάος».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ
    Εύγε Σηφάκη
    Εύγε Τζάκρη
    Να αδειάσουν τα χωριά , να έρθουν οι Πακιστανοί , οι Σύριοι , οι Αλβανοί .
    Μπράβο στον Έλληνα που ακόμα πιστεύει στην Αριστερά...
    Εσείς τους ψηφίσατε , λουστειτε τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΓΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.
      ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΑΕΡΟΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.
      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΤΞΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΕΛΑΝΕΤ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΣΜΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ.
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ-ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΘΥΜΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. Μαλλον διαφευγει της προσοχης σου οτι η αρχη της αφανησης της επαρχιας και του "χωριου" αρχισε πριν πολλα χρονια με καλλικρατη και κλεισιμο υπηρεσιων.Ειναι λογικο και επομενο να φευγουν τραπεζες αστυνομιες κτλ χωρις δημους.Εσεις τους ειχατε ψηφισει...λουστειτε τους..Σταματηστε να βλεπετε παντου φαντασματα και καντε την αυτοκριτικη σας
      Ενας βλακας νεος που την εκανε για αλλου χωρις δικαιωμα επιλογης

      Διαγραφή
  2. Θερμα συγχαρητηρια στον δημοτικο συμβουλο ΜΠΑΛΤΖΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ. Εναν απο τους πιο αξιολογους και ΙΚΑΝΟΥΣ ανθρωπους
    της τοπικης μας κοινωνιας.Μια ανθρωπινη ασπιδα,και ταυτοχρονα ενα πολιτικο οπλο προστασιας και υπερασπισης του τοπου μας απεναντι στις πολιτικες αντιξοοτητες,και στην προσπαθεια αφανισμου μιας Κομωπολης σαν την ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φίλε μου που ζείς.... δεν ειμαστε καλα... Δεν θέλω να μιλησω εγω ή να εκφέρω αποψη θα το αφήσω για το μέλλον. Να το θυμάσαι....

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΚΕΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Κ ΣΕΙΡΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.

      Διαγραφή
    3. ΜΠΑΛΤΖΙΔΗΣ-ΙΚΑΝΟΣ-ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ με κεφαλαια γραμματα στο σχολιο του 1:32 μμ. Ουτε σαν ανεκδοτο δεν στεκει. Για τραγωδια και λυπηση ταιριαζει γαντι. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ. Μπραβο στο Καρατζοβα που ανεδειξε το θεμα το οποιο ειναι πολυ σημαντικο για την τοπικη μας κοινωνια.

      Διαγραφή
    4. ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ!
      ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 7:28.
      E ΡΕ!ΤΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΣ

      Διαγραφή
    5. ΓΑΥΡΟ ΜΕ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΑΛΤΖΙΔΗ. 33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΡΥΦΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. '''Ο ΘΕΟΣ ΘΡΥΛΟΣ'''

      Διαγραφή
  3. Ντροπή και έσχως σε όλους αυτούς που πήγαν την Κρύα Βρύση 50 χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το πήρε πάνω του ο Στάμκος θα τους πάρουν και το ΑΤΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αραγε ποιος χαρισε την ΑΤΕ στον σαλα;ε λοιπον καταλαβετετο οτι αν θελει αυριο το πρωι κλεινει και το καταστημα των Γιαννιτσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΑΝΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ!ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ! ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ! ΚΑΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.