Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το σχόλιο αναγνώστη για τους δρόμους της Αριδαίας: Πραγματικά σε πιάνει απελπισία


Διαβάστε το σχόλιο αναγνώστη για τους δρόμους της Αριδαίας:

"Πραγματικά σε πιάνει απελπισία. Κυκλοφορείς με αμάξι? Και σε πιάνει η καρδιά έτσι όπως κοπανιέται στις λακκούβες. Για τις λάσπες επάνω και γύρω σε όλα τα αυτοκίνητα ούτε λόγος. Κυκλοφορείς με τα πόδια? Πέρα ότι λερώνεσαι κανείς ζιγκ ζαγκ μη σε πετύχει αυτοκίνητο και σε κάνει λούτσα. Δεν υπάρχει δρόμος που δεν είναι λασποδρόμιο, όσο και αν θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο ότι το χώμα που ρίχνουν έχει προδιαγραφές, είναι ότι να ναι ότι βγάζει το ποτάμι γι αυτό και η λάσπες. Και για να αποδείξω ότι το χώμα που ρίχνουν είναι ακατάλληλο, έτυχε να περνάω και σταμάτησα στην αερογέφυρα Γυψοχωρίου όταν περνούσε αυτό το τεράστιο φορτηγό με το ακόμα ποιο τεράστιο φορτίο - είπαν για 300 + τόνους - Εκεί η εταιρεία που έκανε την παράκαμψη, έχει ρίξει μαύρο χαλίκι και δεν έχει φύγει από τους δεκάδες τόνους που περνάνε κάθε τόσο από εκεί. Άρα.... Το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσουν οι αγωγές και ποιος θα κάνει την αρχή".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ...ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ..ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΑΥΤΉ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εργολάβος της αποχέτευσης μας βρήκε πολύ μαλακούς εδώ στην Αριδαία και μπάζωσε όλους τους δρόμους με αμμοχάλικο από το ποτάμι αντί για 3Α λατομείου Το αμμοχάλικο σκορπά και γίνονται οι λακκούβες. Όλοι οι δρόμοι πού έριξε άσφαλτο έχουν καθίσει τουλάχιστον 3-4 πόντους και θα καθίσουν περισσότερο αφού δεν έγινε καλό πάτημα(το αμμοχάλικο δεν πατιέται). Πρέπει να υποχρεωθεί να ανοίξει όλα τα σκάμματα, να αντικαταστήσει το υλικό, να το πατήσει καλά και να ξαναρίξει άσφαλτο. Αν δεν γίνει αυτό όλοι οι δρόμοι θα κάθονται συνέχεια για πολλά χρόνια και την αποκατάσταση θα την επιβαρυνθεί οικονομικά ο δήμος μας. Αυτό που έγινε στην αποχέτευση, αν δεν διορθωθεί, είναι έγκλημα για τον τόπο μας. Ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας επιβλέπει ή όχι την εξέλιξη του έργου;

      Διαγραφή
  3. Ακριβώς όπως τα λέει.
    Οι δρόμοι μας είναι ποταμια λάσπης.
    Ο δήμαρχος και ο περίγυρος του κωφευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως το τραγούδι Ο βασιλιάς της σκόνης / και της λάσπης.
    Πρέπει να γίνει το τραγούδι της Αριδαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκει που τρελενεσαι πιο πολύ είναι οτι μετα απο τοσους μηνες ταλεπωριας δεν υπαρχει επισημα μια ανακοινωση απο τον ιδιο τον δημαρχο που να ενημερωνει για το τι γινεται... που βαδιζουμε ρε αδελφε?Έχω την εντύπωση οτι διαβαζει τα σχολια τοσο καιρο και γελαει σα να δεν τρεχει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε δήμαρχε ένας χρόνος έμεινε νά φύγεις και να μην ξαναρθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλα ειναι τα πραγματα.
    Η μελετη του εργου στο φως να δουμε τι προβλεπη κ πως το προβλεπη.
    Ολα τα αλλα ειναι λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε τράβηξε πολύ αυτή η ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν εχει χρονο , σελφαρει ο ομορφαντρας της δεκαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.