Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αριδαία τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών Παίδων, Κορασίδων & Εφήβων - Νεανίδων


Πρόταση του Ολυμπιονίκη και Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρου Δήμα, να συνδιοργανώσουν από κοινού τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων, Κορασίδων & Εφήβων - Νεανίδων αποδέχθηκε ο Δήμος Αλμωπίας. 
Ο Δήμαρχος αναφέρει σχετικά: 

Αποδεχτήκαμε την πρόταση του Ολυμπιονίκη μας και Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρου Δήμα, να συνδιοργανώσουμε από κοινού τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων, Κορασίδων & Εφήβων - Νεανίδων. Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν άνω των 250 αθλητών, πολλών προπονητών, συνοδών κ.α.
Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι από την Πόλη της Αριδαίας ξεκινά ένας νέος θεσμός διοργάνωσης αγώνων (open) της κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων.
Η πόλη της Αριδαίας, διαθέτει σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις και έχει παράδοση στην επιτυχή διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει Εθνικές ομάδες και τις παρείχαμε κάθε δυνατή βοήθεια.
Για το Δήμο μας είναι σημαντικό ότι στη διάρκεια των αγώνων, θα τιμήσουμε ένα άξιο τέκνο της Αλμωπίας, τον Ολυμπιονίκη του αθλήματος Νίκο Ηλιάδη, δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα άρσης βαρών του ΦΟΑ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε να υποδεχτούμε όλες τις αποστολές και να τις παρέχουμε την γνωστή Μακεδονική φιλοξενία.
Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.