Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας αφιερωμένη στη μάνα


Ανήμερα της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ( 2 Φεβρουαρίου 2018 ) ο Σύλλογος μας, Ποντίων Έδεσσας «ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς, διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην Μάνα. Κατά το εκκλησιαστικό τυπικό την ημέρα αυτή είναι η εορτής της μητέρας. Η κυρία Χρυσάνθη Κούκου- Χατζηδήμου (πρεσβυτέρα- ιατρός) μας συγκίνησε με την ομιλία της που είχε θέμα "Η Ελληνίδα Μάνα" Και ο Άρης Ορφανίδης (εκπαιδευτικός) στη συνέχεια μας μίλησε για την "Πόντια Μάνα- μια αφανής ηρωίδα". 
Ευχόμαστε να επανέλθει ξανά η δική μας η Ορθόδοξη- Ελληνική εορτή της Μάνας!!!ΤΊΟΑνήμερα της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ( 2 Φεβρουαρίου 2018 ) ο Σύλλογος μας διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην Μάνα. Κατά το εκκλησιαστικό τυπικό την ημέρα αυτή είναι η εορτής της μητέρας. Η κυρία Χρυσάνθη Κούκου- Χατζηδήμου (πρεσβυτέρα- ιατρός) μας συγκίνησε με την ομιλία της που είχε θέμα "Η Ελληνίδα Μάνα" Και ο Άρης Ορφανίδης (εκπαιδευτικός) στη συνέχεια μας μίλησε για την "Πόντια Μάνα- μια αφανής ηρωίδα". Ευχόμαστε να επανέλθει ξανά η δική μας η Ορθόδοξη- Ελληνική εορτή της Μάνας!!!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.