Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερινό σχολείο με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση παιδιών ξεκινά στην Έδεσσα


Το σωματείο Εθελοντών και Αλληλεγγύης ‘’Παγκοινιά’’ με χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη του ‘’Θερινού Σχολείου’’, ενός ‘’σχολείου’’ εθελοντών, που με τόση επιτυχία λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017, στην Έδεσσα, με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση παιδιών, ηλικίας από 7-12 ετών.
Οι δραστηριότητες ξεκινούν την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, ενώ το ‘’σχολείο’’ θα λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημ. Σχ. Έδεσσας, κάθε Κυριακή, από τις 15.00-18.00.
Σκοπός του ‘’Σχολείου’’ είναι να παρέχει στους μαθητές γνώσεις, αξίες, συμπεριφορές, μαθαίνοντας δημιουργικά και ευχάριστα, καλλιεργώντας ένα πνεύμα ομαδικό και συνεργατικό.
Παιδιά, θα μάθουμε μαζί να μαγειρεύουμε, να παρασκευάζουμε γλυκά, θα κατασκευάσουμε παιχνίδια, θα κάνουμε οικοκατασκευές, θα μιλήσουμε για την ανακύκλωση, θα παίξουμε θέατρο, θα διαβάσουμε βιβλία-παραμύθια, θα…θα…, και ό,τι καλό μας προτείνετε εσείς παιδιά.
Το ‘’Σχολείο’’ θα λειτουργεί υπό την επίβλεψη, καθοδήγηση και συμβουλές της κ. Δίγκα Αικατερίνης και τη συμβολή της κ. Βλάχου Πασχαλίνας και της κ. Μπέλλου Ελευθερίας.
Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά στα τηλέφωνα:
6977416891, κ. Δίγκα Κατερίνα
6975676679, κ. Βλάχου Πασχαλίνα
6986099537, κ. Μπέλλου Ελευθερία
Παγκοινιά Σωματείο Εθελοντών & Αλληλεγγύης










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.