Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση – απάντηση του ΑΟΚ Γουμένισσας στο κατάπτυστο έγγραφο του ΓΑΣΠ Πανθήρων


ΓΑΣΠ: «Πάνθηρες Κατερίνης: Χτύπησαν 16χρονα παιδιά-Το μπάσκετ γύρισε δεκαετίες πίσω!»

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Ο σύλλογος Γ.Α.Σ.Π. Πάνθηρες βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, όπως θα καταδειχτεί από την ανάλυση της αισχρότατης ανάρτησης του σωματείου σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

ΓΑΣΠ: Πραγματικά μετά από τόσα χρόνια με πολλές εικόνες και παραστάσεις παιχνιδιών σε όλα τα επίπεδα και τις κατηγορίες, ντρέπομαι για λογαριασμό κάποιων επιτήδειων που αμφιβάλλω αν έχουν σχέση με το άθλημα που τόσο αγαπάμε. Αυτό που έγινε στον αγώνα μπάσκετ στην Γουμένισσα μας γύρισε δεκαετίες πίσω… Συγκεκριμένα:

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Ξεκινώντας ένα επίσημο έγγραφο στον ενικό αριθμό (και μάλιστα ανορθόγραφο) και καταλήγοντας: «Το Δ.Σ. ΓΑΣΠ ΠΑΝΘΗΡΕΣ», υποδεικνύεται σαφέστατα ότι η σύνταξη του κειμένου αποτελεί έργο ενός ανδρός, το οποίο απλώς συνυπέγραψε (για κακή του τύχη) όλο το Δ.Σ. του σωματείου. Ο συντάκτης του λιβελογραφήματος μάλλον είναι ο προπονητής της ομάδας, καθώς αναφέρει πλήθος εμπειριών του σε παιχνίδια και κατηγορίες. Και προφανώς «προκάλεσε» τη δημιουργία αυτής της ομάδας (ίσως ;) για να έχει το δικό του «βιλαέτι» και να το διαχειρίζεται κατά το δοκούν.

Οι «επιτήδειοι» είναι ο Α.Ο.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ με έτος ίδρυσης 1981, με έντεκα (11) θητείες στη Γ΄ Εθνική και δύο (2) θητείες στη Β΄ Εθνική (μία πανελλαδική κατηγορία) και (μάλλον) εγώ, ο Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Σαμαράς, παίκτης του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας από το 1981 μέχρι το 1989, μέλος της διοίκησης σε διάφορες θέσεις από το 2000 ανελλιπώς και Πρόεδρος συνολικά για δεκατέσσερα (14 !!) χρόνια.

Συγγνώμη κύριε εσείς … ποιος είστε είπατε ; ΓΑΣΠ:1. Σ έναν αγώνα ντέρμπι μεταξύ 2ου και 4ου όπου το αποτέλεσμα του αγώνα θα καθορίσει τις θέσεις στην τελική τετράδα, η γραμματεία αποτελούταν από άτομα τα οποία δεν ηταν ορισμένα απο την ΕΚΑΣΚΕΜ αλλά από τους γηπεδούχους (φίλοι φίλων κατά πάσα πιθανότητα). Αποτέλεσμα? να κανουν πολλα λάθη στη διάρκεια του παιχνιδιού και εσκεμμένα μάλιστα στις ανανεώσεις των 24, να χάνεται εσφαλμένα η κατοχή για την φιλοξενούμενη ομάδα και όλα αυτά χωρίς την παρουσία και εποπτεία κανενός υπεύθυνου.

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Ο ορισμός της γραμματείας του αγώνα δεν αποτελεί μέρος των υποχρεώσεων της ομάδας του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας. Είναι σε όλους γνωστό ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι κριτές είναι .. ορατοί και δεν τους εμφανίζουμε από κάποιο καπέλο μάγου. Γιατί δεν έκανε λοιπόν επί της αρχής ένσταση ο .. πολύπειρος προπονητής της ομάδας των Πανθήρων; Ή γιατί αφού διαπίστωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι υστερούσαν δε ζήτησε διακοπή του ; Ήταν καλοί κριτές επί τριάντα (30) λεπτά και τρία δεκάλεπτα, αλλά μετά ξαφνικά μεταμορφώθηκαν σε .. τέρατα ; Τα λάθη πότε ακριβώς έγιναν ; Λέτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όταν δηλαδή προηγούνταν η ομάδα των Πανθήρων συνεχώς μέχρι και τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου ακόμη και με δεκαπέντε (15 !!!!) πόντους; Επομένως τότε, η γραμματεία αδίκησε τον Α.Ο.Κ. Γουμένισσας μέχρι το «τριάντα» του αγώνα. Έως εκείνη τη στιγμή η εποπτεία των διαιτητών ήταν επαρκής και μετά κατέρρευσε παραδόξως ή και αυτοί ακόμη οι διαιτητές αδίκησαν τον Α.Ο.Κ. Γουμένισσας μέχρι το «τριάντα» ; Άρα διαμαρτύρεστε για αδικία κατά του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας ; ΓΑΣΠ:2. Προβληματικός πίνακας με χαλασμένα λαμπάκια και κόρνα όπου δεν ήταν ευδιάκριτο το σκορ και ο χρόνος. Μάλιστα σε ερωτήσεις που τους γίνανε (γραμματεία) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για την διευκρίνιση του χρόνου δεν ξέρανε να απαντήσουν.

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Σε αυτόν τον «προβληματικό» πίνακα έχουν αγωνιστεί ομάδες όπως Παγκράτι, Νήαρ Ιστ, Γ.Σ. Λαυρίου, Αρχέλαος, Όφη, Αρκαδικός, Κεραυνός Αιγίου, Απόλλων Καλαμαριάς, Αιγίνιο, Αίαντας Ευόσμου, Χαλκίδα, Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Τρικάλα, ΚΑΟΔ Δράμας, Φίλιππος Βέροιας, Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Αετός Κιλκίς, Ίκαροι Σερρών, Ερμής Λαγκαδά, Κομοτηνή, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Πανόραμα, Άλιμος, Δούκας, και άλλοι πολλοί.. τώρα ποιος είναι προβληματικός …αναζητείται ! Τα χαλασμένα λαμπάκια σας πείραξαν ή άναψαν τα δικά σας λαμπάκια επειδή κατατροπωθήκατε ;

ΓΑΣΠ:3. Στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου ενώ οι Πάνθηρες προηγούνταν έως και με 15 πόντους διαφορά σημειώθηκε απρόκλητη ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΒΡΥΣΗ του κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερου αθλητή με το Νο 12 των γηπεδούχων στον έφηβο αθλητή με το Νο 7 των φιλοξενούμενων χωρίς την ανταποκριση του 2ου και αποβολή και των 2 απο τους διαιτητές, χωρις να μπορουν να αιτιολογησουν την αποφαση τους για τον παικτη της Β ομαδας. Ο προπονητής όταν είδε τον μεγαλόσωμο και κατά 25 χρόνια μεγαλύτερο να αρπάζει κ να σέρνει τον πιτσιρικά σε συνάρτηση με τα άτομα που όρμησαν από την κερκίδα και (μάλιστα κάποιος τον χτύπησε πισώπλατα), δεν είχε άλλη επιλογή από το να μπει και να τον προστατέψει όπως θα έκανε οποιοσδήποτε στην θέση του.. Εκπροσωπεί ένα σύνολο που το 80 τοις εκατό είναι παίδες και έφηβοι. Στη συνέχεια ουδέποτε δεν αρνήθηκε ν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, απλά απαίτησε να αποχωρήσει και η ομάδα μαζί του για να προστατέψει τους νεαρούς αθλητές λόγω της σύρραξης που δημιουργήθηκε σ ένα γήπεδο που «έβραζε».

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Τα ζητήματα που αφορούν τα διαιτητικά ή όχι σφάλματα επαφίενται στους αρμόδιους φορείς. Όσο αφορά τις χειροδικίες και τις εξυβρίσεις, αρμόδιοι για τη διευθέτησή τους εντός του αγωνιστικού χώρου είναι οι διαιτητές. Αν αυτοί επενέβησαν όπως έκριναν αμφισβητήστε τους στην επιτροπή διαιτησίας για την τεχνική τους κατάρτιση ή την εφαρμογή των κανονισμών. Κατά την προσωπική μου άποψη οι διαιτητές έδειξαν τρομερή επιείκεια και απέραντη υπομονή. Η συμπεριφορά του προπονητή και κάποιων παικτών απείχαν παρασάγγες από τις καθιερωμένες αθλητικές, ακόμα και τις φυσιολογικές κοινωνικές συμπεριφορές. Άραγε απόρροια της διαφαινόμενης ήττας ή κάτι άλλο;

Ουδέποτε συνέβησαν αυτές οι φαντασιώσεις και οι ονειρώξεις των … ποιων άραγε ; αφού, σύμφωνα με την ανάρτησή σας, ΜΟΝΟΝ μία φίλαθλος σας βρισκόταν στο γήπεδο.

Παράδοξο ; όχι για κάποιον που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Βεβαίως η έδρα του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας είναι καυτή. Δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες (είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ) αλλά έχουν πραγματοποιηθεί παιχνίδια και παιχνίδια πολύ πιο σοβαρά σε ουσία, σε κατηγορία, σε σημασία και τέτοιες ανακρίβειες δεν ανέφερε ΠΟΤΕ κανείς.

Ακριβώς !!! «..ουδέποτε δεν αρνήθηκε..», δηλαδή … αρνήθηκε να αποχωρήσει ο προπονητής των Πανθήρων (όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα) και ήταν απολύτως σκόπιμη ενέργεια καθώς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ο Α.Ο.Κ. Γουμένισσας είχε ανατρέψει το αποτέλεσμα και όδευε προς μια περιφανή νίκη (η οποία και επήλθε τελικά). Με την απαράδεκτη συμπεριφορά του ο προπονητής των Πανθήρων επιδίωξε εντέχνως την διακοπή του αγώνα (εκεί εξαντλεί την εμπειρία που απέκτησε, στην πονηριά) ώστε να ανακόψει την προφανή άνοδο των γηπεδούχων.

· Ποιος τον εμπόδισε να αποσύρει την ομάδα του από το γήπεδο ;
· Γιατί δεν τους πήρε αφού φοβήθηκε την υποτιθέμενη σύρραξη; (άλλη φαντασίωση!)
· Γιατί -αφού υπήρχε σύρραξη- τους άφησε να συνεχίσουν το παιχνίδι και να κινδυνέψουν ;
· Πώς συνεχίστηκε το παιχνίδι κανονικά αφού υπήρχε σύρραξη;
· Μήπως με τη λέξη σύρραξη θέλει να περιγράψει τη δική του αντίδραση;

Είναι προφανές ότι ο συντάκτης του λιβελογραφήματος βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς οι απόψεις του αλληλοσυγκρούονται και αυτοκαταρρίπτονται .

Οι γελοιότητες για τα υποτιθέμενα «επεισόδια» είναι απολύτως λογικά για κάποιον που βρίσκεται …εκτός τόπου και χρόνου ή έχει καταφθάσει μόλις από τον .. Άρη. Άλλωστε θα δείτε πολύ καλά ποιος έκανε επεισόδια από το βίντεο. Ισχύει ακράδαντα στην προκειμένη περίπτωση το ρητό «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Αμ, δε…

ΓΑΣΠ:4. Στο ιδιο περιστατικό σημειώθηκε αποβολή ΜΟΝΟ του προπονητη των Πανθήρων με την αιτιολογια οτι μπηκε στον αγωνιστικό χωρο, ενω παικτες και παραγοντες του ΑΟΚ Γουμένισας ενήργησαν με τον ιδιο τροπο.

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Πρόκειται για άλλο σημείο του ίδιου ονείρου.

ΓΑΣΠ:5. Υβριστική επίθεση του υπο την επήρεια αλκοόλ προεδρου της Α Ομάδας στον προπονητη της Β ομάδας με απειλές και εχθρική επίθεση προς σε αυτον με προθεσεις χειροδικίας με τρεις να τον κρατανε από πίσω.

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Είναι γνωστό στους πάντες ότι αντιδρώ πάντα έντονα όταν διαβλέπω (μετά από σαράντα χρόνια στο χώρο) σκοπιμότητα, πονηριά, έπαρση, αλαζονεία, υπεροψία κόμπλεξ, που αποβαίνει σε βάρος της ομάδας μου. Όμως,

· Δεν κάνω δίκη προθέσεων ποτέ.
· Δεν απειλώ ποτέ, πραγματοποιώ άμεσα αυτό που λέω.
· Δεν διακατέχομαι από εχθρική διάθεση στο άθλημα, το απολαμβάνω. Εξεγείρομαι από τα παραπάνω.
· Για το αλκοόλ: είναι αλήθεια ότι στη Γουμένισσα έχουμε εξαιρετικά κρασιά. Πάντως προκαλεί απορία, πώς η μοναδική φίλαθλος αντελήφθη κάτι τέτοιο αφού δεν την πλησίασα ποτέ. Ούτε και τους παράγοντες ή παίκτες της ομάδας των Πανθήρων αφού –κατά τα λεγόμενά τους- με κρατούσαν τρεις ! Άρα δυο τινά υπάρχουν: ή έχουν ανακαλύψει αλκοτέστ μέσω του αέρα, οπότε πρέπει να τρέξουν να κατοχυρώσουν ευρεσιτεχνία ή θέλουν να προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη μου. Δυστυχώς γι αυτούς όμως αυτό είναι μετρήσιμο μέγεθος και αυτοί δεν διαθέτουν τέτοια μέτρηση.

Η συνέχεια σε άλλα γήπεδα 

ΓΑΣΠ:6. Τραμπουκισμός, απειλές και υβριστικες φρασεις στην γραμματέα και μοναδική φίλαθλο του συλλογου των Πανθηρων, απ την εξαγριωμένη κερκίδα, η οποία γραμματέας και μάνα έφηβου αθλητή μας το μονο που έκανε ηταν να ενθαρρυνει τους αθλητές και όταν προσπαθησε να μπει στον αγωνιστικο χωρο για να τους προστατεψει την περικυκλώσανε και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. (Υπάρχει και αρχείο με βίντεο καθώς και καταγραφή της κλήσης από την αστυνομία) Τελος θεωρούμε ότι όλα έγιναν εσκεμμένα: Ν αποβληθεί ο προπονητής των Πανθήρων και να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής (ενώ η ομάδα μας προηγούνταν στο σκορ) με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς τιμόνι στο 4ο δεκάλεπτο, έτσι ώστε να μείνουν εκτεθειμένοι οι παίκτες και οι διαιτητές να έχουν όλο το χώρο να δράσουν εις βάρος μας. Τα συνεχόμενα εσκεμμένα εσφαλμένα σφυρίγματα, εξαγριώσανε τον αθλητή μας που παραδέχτηκε ότι παραφέρθηκε 2 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, όπου ο Κ. Παπαγεωργίου έστειλε για ακόμη μια φορά την ομάδα της Γουμένισας στη γραμμή των ελεύθερων βολών, σφυρίζοντας φάουλ κατά της ομάδας μας ενώ βρισκόταν εκτός οπτικής επαφής με τη φάση.

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Η μοναδική σας φίλαθλος στο γήπεδο είχε με αποκλειστικά δική της ευθύνη έναν ελαφρύ λεκτικό διαπληκτισμό με ένα φίλαθλο του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας στην κερκίδα, τον οποίο απομάκρυνε (δις !!) ο Πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας . Η συγκεκριμένη φίλαθλος (;) εισβάλλει στο γήπεδο και περιφέρεται σαν να βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού της. Από όσο γνωρίζω απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο θα παραδοθεί αρμοδίως. Τώρα, πώς γίνεται να έχει υποστεί όλα αυτά, αλλά παρόλη την παρενόχληση να τραβάει ανενόχλητη βίντεο, αυτό μόνο ίσως ένας ειδικός μπορεί να το εξηγήσει ! Τι ειδικός, σας αφήνω εσείς να αποφασίσετε..

Πραγματικά είναι απίστευτο πώς άντεξε ο διαιτητής τόσο πολύ τη συμπεριφορά του ανεκδιήγητου αυτού προπονητή. Με τα τόσα σκαιότατα και υβριστικά που του απεύθυνε, εγώ θα είχα καλέσει και το ΕΚΑΜ, την ΕΥΠ, την ΔΙΑΣ, το..FBI και τη CIA μαζί! Αν αυτό είναι το τιμόνι σας, απορώ πώς δεν πέσατε νωρίτερα σε βράχια.

Πάντως προς γνώση των γονέων των παικτών των Πανθήρων οφείλω να πω ότι τη συμπεριφορά του την περνάει επιτυχώς στους παίκτες του, από ότι φάνηκε και από το φύλλο αγώνα.

Όσον αφορά τη μετάβασή του προπονητή στο Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας ζητήθηκε, διότι ο διαιτητής επιφυλασσόταν για υποβολή μήνυσης λόγω της σκαιώδους και υβριστικής συμπεριφοράς του, πέραν κάθε ορίου.

ΓΑΣΠ:Όσο για την φιλοξενία..: Στην Κατερίνη στον πρώτο γύρο φύγατε με τις καλύτερες των εντυπώσεων αποδεχόμενοι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού(84-49). Δυστυχώς το ίδιο δεν μπορέσαμε να χαρούμε εμείς εκεί.. Και λυπούμαστε πολύ γι αυτό

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Πάντως δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε στον συντάκτη του κειμένου την πρωτοτυπία της πρότασής του για το πρωτάθλημα. Ελπίζω να την έχετε καταθέσει στην ΕΚΑΣΚΕΜ. Όταν κάποιος κερδίζει με τριάντα πόντους έναν αγώνα στην έδρα του, να μην γίνεται ο δεύτερος γύρος και να κατοχυρώνεται άμεσα η νίκη στον πρώτο νικητή. Αφού αποδέχτηκε την πρώτη ήττα, να χάνει σώνει και καλά και τον δεύτερο αγώνα! Τρομερό ! έτσι τουλάχιστον θα μειώσουμε και το κόστος των πρωταθλημάτων !! Ιδού η Ρόδος ΕΚΑΣΚΕΜ…

ΓΑΣΠ:H διοίκηση του συλλόγου μάλιστα έχει ζητήσει το βίντεο του παιχνιδιού από την αστυνομία σαν απόδειξη των όσων διαδραματιστηκαν για να φωτίσει η αλήθεια.. Ελπίζουμε ότι θα μας το παραδώσουν.

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Η γηπεδούχος ομάδα έχει υποχρέωση να εξασφαλίσει χώρο στην φιλοξενούμενη να μαγνητοσκοπήσει, εάν το επιθυμεί, τον αγώνα. Τίποτε άλλο πέραν τούτου. Δεν δεχτήκαμε κανένα αίτημα, οπότε δεν έχουμε κανέναν λόγο να παραδώσουμε τίποτε σε κανέναν. Ότι δημοσιεύσουμε αποτελεί αποκλειστικά και μόνον δική μας επιλογή (η αστυνομία δεν διαθέτει, ούτε τραβάει βίντεο και -εκτός εάν έχει γίνει κάποια εγκληματική πράξη- δεν μπορεί να απαιτήσει σε μια δημοκρατία από έναν ιδιώτη ή από μια ομάδα ένα περιουσιακό του/της στοιχείο).

ΓΑΣΠ:Ας μας συγχωρέσουν κάποιοι αν ξεχάσαμε κάτι… Ήταν μια μαύρη παρένθεση για όλους μας που δικαιολογεί απόλυτα τη θέση μας.

Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Αν ψάχνετε συγχώρεση έχουμε μοναστήρια εδώ στη Γουμένισσα και Μητρόπολη με άξιους κληρικούς, θα σας βρούμε κάποιον για εξομολόγηση.

Συμπερασματικά για το αισχρό λιβελογράφημα: Λόγοι μεν ρήτορος, έργα δε αλέκτορος.

ΓΑΣΠ: Το Δ.Σ. Γ.Α.Σ.Π. ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Α.Ο.Κ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ:
ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Αν κάποιος δεν έχει παίξει στην έδρα σας θα νομίζει ότι παίζεται σε εκκλησία. Μπορεί οι πάνθηρες να είναι απαράδεκτοι, δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά εσείς είσαστε στο γήπεδο Μάο Μάο. Αριδαιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και επαυξάνω. Νεοπελλιώτης... Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΟ ΜΑΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι δεν έχετε κοσμο στα γήπεδα σας δεν σημαίνει ότι είμαστε μαο μαο εδώ απλά δεν έχετε συνηθισει να παίζεται με κόσμο . Γουμεντσιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΓΕΥΤΟΥΝ...ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ξαναγίνει ο αγώνας αλλά με άλλους διαιτητές.Κι αν πραγματικά θέλετε να τελειώσει ήρεμα κι ωραία να βάλετε Σταύρο Ταρενίδη και δεν θα κουνηθεί φύλλο.Εκεί να σας δω γατάκια,τόσα χρόνια με την ανοχή των δικών σας κάνετε ότι θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι για Α1 όχι για εκασκεμ. Οι κιλκισιωτες διαιτητές θα είναι πσντα στην σκιά των Κατερινιωτων, γιατί πολύ απλά ειναι ανίκανοι.

      Διαγραφή
    2. Εσυ που εγραψες για τον ταρενιδη σταυρο μαλλον δεν σε εχει σφυριξει και το λες με τετοια ανεση.θα εχεις ισονομια αλλα οι βλαχομαγκιες σας δεν περνανε. θα φυγεις με τεχνικες πριν καν το καταλαβεις

      Διαγραφή
    3. Έτσι είναι το σωστό φίλε μου.Θα κάθεται να ανέχεται τον κάθε καραγκιόζη;Αν ήταν όλοι έτσι δεν θα μιλούσαμε τώρα!

      Διαγραφή
  7. Μαγκες εκει στη γουμενισσα, μην κερδισετε γτ αυτοι θα ξανακανουν το ματς μεχρι να κερδισουν.. Δειξτε αλλου το δοντι σας κ οταν πρεπει. (βλεπε πλει οφς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΝΑΤΖΗ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτον,το βίντεο ειναι η μοναδική απάντηση σε ολα,οποιος εχει δικιο 100% και δε φοβαται κατι το δημοσιευει και βγαινει λαδι.Τα λοιπα με τις ανακοινώσεις είναι απλα για να δειξετε οτι ειχατε καλο βαθμο στο λύκειο στην έκθεση.
    Δεύτερον,δειτε απλα τι παιχνίδια σφυρίζουν οι 3 κορυφαιοι διαιτητες της ΕΚΑΣΚΕΜ που τυγχανει να ειναι και κατερινιωτες και δειτε ποιοι και ποσοι σφυριζουν καθε Σάββατο απο το Κιλκίς.
    Γιατί μεσα στη Γουμένισσα παντα σφυριζουν 2 η 3 συγκεκριμενοι διαιτητες απο τα διπλανα χωριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.