Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η τελετή αγιασμού του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος (βίντεο)


Με τσουχτερό κρύο πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον π. Αγησίλαο της ενορίας Χαλκηδόνος η τελετή αγιασμού στο νέο κτήριο του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος. Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Ιωάννης Τσουκνικδάς στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το νέο κτήριο παραχωρήθηκε στην αστυνομία από το Δήμο Χαλκηδόνος που επιμελήθηκε την ανακαίνιση και ευχαρίστησε τους δωρητές που βοήθησαν την ΜΕΛ ΑΕ και την ΜΕΒΓΑΛ. Καταλήγοντας ευχήθηκε «καλές δουλειές» στον Διοικητή της Τροχαίας Αστυνόμο Α΄ Γεώργιο Αποστολίδη. 

Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Φώτης Δομζαρίδης, ο βοηθός Γενικού Επιθεωρητή Ταξίαρχιος Θεολόγος Τσακίρης, οι αντιπεριφερειάρχες Κώστας Γιουτίκας, Γερακίνα Μπισμπινά και Θεοφάνης Παπάς, ο δήμαρχος  Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος , ο δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, δημοτικοί σύμβουλοι και αστυνομικοί. 

Δείτε εικόνες από την τελετή μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:   

ttxalkid


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.