Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι αστυνομικοί της Διμοιρίας της ΔΑ Πέλλας (φωτο)


Στο κέντρο "Καρατζοβίτισα" στο Λουτράκι Αλμωπίας, το βράδυ της Παρασκευής, έκοψαν την πίτα τους οι αστυνομικοί της Διμοιρίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Διμοιρία είναι μια ιδιαίτερη αστυνομική υπηρεσία, η οποία πάρα πολύ συχνά καλείται να εκτελέσει τα καθήκοντά της σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας και όχι μόνο όπου παραστεί ανάγκη (όπως σήμερα στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός!!)

Το κλίμα καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πολύ ευχάριστο και οικογενειακό. Την πίτα έκοψε ο επικεφαλής της Διμοιρίας Υπαστυνόμος Α΄Κωνσταντίνος Τσαβδαρίδης. Η πίτα πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε τη σημαία της Μακεδονίας. Το φλουρί έτυχε ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Μιχαηλίδης του ΑΤ Αλμωπίας, πρώην σπουδαίος διαιτητής, με πολύ ωραίο έπαθλο (μάλλον δωρεάν διακοπές σε πανέμορφο νησί). 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο μεν πρώτος (Τσαβδαρίδης) ήταν πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής ο δε δεύτερος (Μιχαηλίδης) όπως προαναφέραμε διαιτητής. Δηλαδή χρόνια μαζί μέσα στα γήπεδα... 

Λίγα λόγια την Διμοιρία Υποστήριξης Πέλλας:

Στελεχώνεται από Αστυνομικούς όλων των υπηρεσιών Αστυνομίας Πέλλας που υπερεργάζονται στα καθήκοντα της Διμοιρίας, πέραν των καθηκόντων τους στις οργανικές τους θέσεις.
Συγκροτούνται ειδικά στις μεγάλες συγκεντρώσεις, στα αθλητικά ντέρμπι και γενικά όταν υπάρχουν αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις κάτω από οιαδήποτε καιρικές συνθήκες και όταν οι υπόλοιπες αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν.
Τέλος, κάνουν μια δύσκολη δουλειά, η οποία αναγνωρίζεται από σύσσωμο το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό.
   
ΥΓ: Αναφερόμαστε σε αυτούς ως άνδρες της Διμοιρίας, επειδή η υπηρεσία στελεχώνεται μόνο από αντρικό αστυνομικό προσωπικό.  

dimiriaa


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.