Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσυνεδριακός διάλογος του κινήματος αλλαγής

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες οργανωτικής συγκρότησης του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Έχει συγκροτηθεί η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής και έχει συγκληθεί η Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου, που έχει αποφασίσει για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μέχρι το Συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαρτίου 2018.

Στο Συνέδριο θα αποφασιστεί η μορφή, τα πολιτικά χαρακτηριστικά, η οργανωτική συγκρότηση, το έμβλημά , η νέα προοδευτική προγραμματική πρόταση καθώς επίσης θα διατυπωθεί η διακήρυξη, με την αποτύπωση των ιδεών και της πολιτικής φιλοσοφίας που διακατέχει την νέα πολιτική προσπάθεια.

Τα βασικά στοιχεία και το χρονοδιάγραμμα του προσυνεδριακού διαλόγου είναι:

-Από 15/2 έως 1/3 θα διεξαχθεί ο προσυνεδριακός διάλογος σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

-Στις 4/3/18 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει ο Αντώνης Βγότζας και για τον Ν. Πέλλας υπεύθυνος ορίστηκε ο Μίμης Γρηγοριάδης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, τα μέλη που συμμετείχαν στις διαδικασίες εκλογής επικεφαλής του νέου Πολιτικού Φορέα, τον 11/2017. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι τις 22-2-18, με το άνοιγμα ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα υπάρξει. Οι υποψηφιότητες των αντιπροσώπων, θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 28/2/2018. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν ανά Καλλικρατικό Δήμο με ενιαίο ψηφοδέλτιο και θα υπάρχει ποσόστωση 30% για κάθε φύλο.

Στα πλαίσια του Προσυνεδριακού διαλόγου η Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά στις 23 & 24 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση, για την Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας.

Σε τοπικό επίπεδο, το προσωρινό Συντονιστικό του Νομού Πέλλας που συνεδρίασε στις 4/2/2018, αποφάσισε να προτείνει την οργάνωση εκδήλωσης στις 25-2-18.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Πρέπει να σας συλλάβουν όλους για Παραποίηση στοιχείων με τόσα ονόματα που έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…