Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσυνεδριακός διάλογος του κινήματος αλλαγής


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες οργανωτικής συγκρότησης του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Έχει συγκροτηθεί η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής και έχει συγκληθεί η Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου, που έχει αποφασίσει για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μέχρι το Συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαρτίου 2018.

Στο Συνέδριο θα αποφασιστεί η μορφή, τα πολιτικά χαρακτηριστικά, η οργανωτική συγκρότηση, το έμβλημά , η νέα προοδευτική προγραμματική πρόταση καθώς επίσης θα διατυπωθεί η διακήρυξη, με την αποτύπωση των ιδεών και της πολιτικής φιλοσοφίας που διακατέχει την νέα πολιτική προσπάθεια.

Τα βασικά στοιχεία και το χρονοδιάγραμμα του προσυνεδριακού διαλόγου είναι:

-Από 15/2 έως 1/3 θα διεξαχθεί ο προσυνεδριακός διάλογος σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

-Στις 4/3/18 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει ο Αντώνης Βγότζας και για τον Ν. Πέλλας υπεύθυνος ορίστηκε ο Μίμης Γρηγοριάδης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, τα μέλη που συμμετείχαν στις διαδικασίες εκλογής επικεφαλής του νέου Πολιτικού Φορέα, τον 11/2017. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι τις 22-2-18, με το άνοιγμα ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα υπάρξει. Οι υποψηφιότητες των αντιπροσώπων, θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 28/2/2018. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν ανά Καλλικρατικό Δήμο με ενιαίο ψηφοδέλτιο και θα υπάρχει ποσόστωση 30% για κάθε φύλο.

Στα πλαίσια του Προσυνεδριακού διαλόγου η Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά στις 23 & 24 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση, για την Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας.

Σε τοπικό επίπεδο, το προσωρινό Συντονιστικό του Νομού Πέλλας που συνεδρίασε στις 4/2/2018, αποφάσισε να προτείνει την οργάνωση εκδήλωσης στις 25-2-18.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πρέπει να σας συλλάβουν όλους για Παραποίηση στοιχείων με τόσα ονόματα που έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.