Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραιτήθηκε και ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου


Την παραίτηση του από την κυβέρνηση υπέβαλε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, λίγες ώρες μετά την παραίτηση της συζύγου του, Ράνιας Αντωνοπούλου. 

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή, αργά το βράδυ της Δευτέρας, από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Όπως αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά και στη σύντομη ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού «ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του».

Αμφότερες οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν για λόγους ευθιξίας με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με το επίδομα ενοικίου που λάμβανε η πρώην πλέον αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Μέσα σε αυτό το ασκέρι που μας κυβερνά υπήρχαν και δυο που ξεχώριζαν, γιατί πίστεψαν στον αρχηγό του ασκεριού για ένα καλύτερο αύριο, όπως πολλοί άλλωστε Έλληνες. Αυτό διαφαίνεται και από την ευθιξία τους να παραιτηθούν από την αγέλη για το "επίδομα" το οποίο παρεπιπτόντως λάμβανε η σύζυγος του ανωτέρω νομότυπα, γιατί όλη η αγέλη των 300 το ψήφισε, χωρίς καν κάποια δικλίδα ασφαλείας. Κατά τα άλλα θέλουν να μας πείσουν, ότι όλοι μαζί και οι 300 πολιτικάντηδες προσπαθούν να μας σώσουν και όχι να μας ξεπουλήσουν. Οι πολίτες όμως στην πλειοψηφία τους πλέον έχουν αντιληφθεί τον βρώμικο ρόλο τους. Οι νυν έχουν μείνει με ελάχιστους ανοήτους, κομπάρσους του "αριστερού"!!!!! πολιτικού τους συστήματος που αναπαραγάγουν στο F/B και στα άλλα ηλεκτρονικά μέσα ότι τους τροφοδοτεί η βάση!!! και η αντιπολίτευση προσπαθεί με Κούλη και Άδωνη να μας πείσει ότι μόνο αυτή είναι ικανή. Ο λαός περιμένει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί ήταν το νέο το άφθαρτο το αριστερό;έλεος στο καλό και να μην μας γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο καλο και ουτε πουλι πετουμενο να μη βρεθει μπροστα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αν αυτός με τις γνώσεις , τις εμπειρίες του στην Αμερική ήταν αναντικαταστατος , εσύ χαμπάρι......

      Διαγραφή
    2. Τα ίδια λεγατε για τον μπαρουφακη νομίζω.
      Άλλα εσείς τίποτα.

      Διαγραφή
    3. Τον Αλογοσκούφη που ψήφιζες τον θυμάσαι , κάτι τέτοιοι μας οδηγησαν στο ΔΝΤ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.