Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε η καταβολή της επιδότησης «Ρεύμα για όλους»


Τη συμβολή της στη δημιουργία κοινωνικού δικτύου στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής, αυξάνοντας σημαντικά τον προϋπολογισμό για την συνδρομή των ωφελουμένων του προγράμματος «Ρεύμα για Όλους».

Συγκεκριμένα συνεχίζονται και φέτος να επιδοτούνται από την Περιφέρεια οι λογαριασμοί ρεύματος των ανήμπορων συμπολιτών, ενώ πέρσι αυξήθηκαν κατά 15.000 τα ωφελούμενα νοικοκυριά έναντι των 20.000 του 2016.

Η καταβολή της επιδότησης, έχει ήδη ξεκινήσει και όπως αναγράφεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ανέρχεται σε 150 ή 100 ευρώ, ανάλογα με την περίπτωση. Διασφαλίζεται έτσι η πρόσβαση των πολιτών στο βασικό κοινωνικό αγαθό που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα με ωφελούμενους χαμηλόμισθους, άνεργους, ΑμεΑ, τρίτεκνους και άτομα που χρήζουν ανάγκης μηχανικής υποστήριξης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΗ,ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΑΡΑΧΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" ΕΓΩ ΓΙΑ 500 ΚΑΙ 600 ΚΑΙ700 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΑς ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ.
    ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο αυτους θα παρη , φηφο οι Συριζα ,Ανελ γι'αυτο τους υποστηριζει. Τα ωρολογια και τα κοροιδα δουλεβουν , και πληρωνουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.